Ce se întâmplă cu apartamentul în care a locuit Marcel Toader

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 07 august 2019, 14:12
Marcel Toader a murit pe data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri a făcut infarct în timp ce se afla în vizită la avocatul său, iar înmormântarea va avea loc astăzi, la Constanța.

Marcel Toader a fost urmărit de ghinion financiar în ultimul timp, motiv pentru care a lăsat în urma sa datorii impresionante. Acesta locuia într-un apartament din București pentru care, însă, datora foarte mulți bani la întreținere, fiind executat silit. Conform click.ro, Marcel Toader datora 135.000 de euro la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale și aproape 10.000 euro la întreținere.

Astfel, pentru recuperarea banilor, apartamentul lui Marcel Toader, va fi vândut la licitație: „Marcel Toader a locuit în apartamentul din str. Ion Brezoianu până în ultima clipă a vieții lui. Nu l-a dat nimeni afară. Urmează ca apartamentul să fie vândut cu 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro ajung la DGITL, iar pentru întreținere ce mai rămâne. Dacă nu se va vinde, se scade 10% din preț, dar cea mai mare parte se duce către stat și ce mai rămâne, ajunge la noi, chiar dacă nu acoperă datoriile. Așa e legea! Fiul lui Marcel Toader nu moștenește nimic din acest imobil. Dacă preia acțiunile firmei lui Marcel Toader, preia totodată și datoriile acesteia. Și nu va rămâne cu nimic. Mai bine lasă situația așa cum este. Nu se mai poate face nimic”, – a declarat, pentru sursa citată, Sorin Stan, administratorul blocului în care a locuit Marcel Toader.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter