Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 23:13

Alexia Eram (20 de ani), fiica Andreei Esca (48 de ani) și a soțului ei, arhitectul Alexandre Eram (50 de ani), și-a cumpărat primul apartament.

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare! ❤️”, a scris în mediul online.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament

„Ei bine, mi-am cumpărat apartament! Acum am să vă fac un tur al apartamentului care este momentan gol. Dar o să avem o serie de vloguri în care am să vă prezint toate etapele. (…) Sunt foarte mândră de mine pentru că am reușit să-mi cumpăr un apartament exact așa cum mi-am dorit. Apartamentul are două camere plus un living. Este pe două etaje, este un mini-duplex”, a declarat în intro-ul vlogului.

„Este foarte drăguț. Are o terasă mare la etaj și o terasă mai mică aici, de unde vă vorbesc. Am să vă prezint fiecare cameră și cum va arăta. Am optat pentru un stil mai girlish, modern și retro în același timp. Am o obsesie pentru lucrurile retro și pentru cele roz. O să fie gri și roz și cu niște obiecte retro combinate cu ceva modern”, a completat.

Fotografii din apartament în GALERIA FOTO de mai sus!

Ulterior, Alexia a prezentat apartamentul. A pornit din hol, apoi a trecut la baie care este încă în lucru. „O să fie foarte frumoasă, cu gri și roz”, a dezvăluit.

Lângă baie, Alexia va avea dressingul. „Era dormitor, dar am optat pentru dressing. (…) O să avem niște dulapuri și o insuliță pentru că voiam neapărat.”

Turul a continuat cu dormitorul. „Îmi place foarte mult pentru că este foarte spațios și open-space și are și vedere. Vedeți orașul pe această fereastră minunată.”

A urcat apoi la etaj. Pe scări ajungi direct în living și în bucătăria open-space din care se poate ieși în terasa de la etaj.

Foto: Instagram; Capturi YouTube

Citește și:

Cristina Spătar, marcată de decesul mamei sale: „Nu conștientizam la momentul respectiv”

Augustin Viziru, prima imagine alături de iubita lui! „Este superbă”

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter