Când începe noul sezon „Chefi la cuțite”? Programul anunțat de Antena 1

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 19:52

Noul sezon Chefi la cuțite vine cu schimbări în materie de prezentatori. În sezonul 9, Ginei Pistol (40 de ani) i se alătură artistul Speak (34 de ani). „Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina. Mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile. Mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.

În timpul filmărilor, Gina era însărcinată. Prezentatoarea TV va naște în luna martie a anului acesta. Gina și solistul Smiley (37 de ani) vor avea o fiică. Cântărețul și prezentatoarea formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri.

Dragostea durează atât timp cât ai grijă de ea. Cu siguranță trece prin mai multe etape, cu siguranță nu mai arată la fel după trei ani, însă crește frumos și de la an la an poți să descoperi ceva nou”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.

Când începe noul sezon „Chefi la cuțite”? Programul anunțat de Antena 1

Show-ul TV Chefi la Cuțite revine cu sezonul numărul 9 începând de luni, 1 martie, de la ora 20:30, potrivit TV Mania. Totuși, programul va suferi modificări după difuzarea primei ediții, urmând ca în fiecare miercuri, de la aceeași oră, să vă puteți bucura de competiția culinară.

Chefi la cuțite este unul din cele mai urmărite show-uri TV din România. Emisiunea îi are în centru pe bucătarii Cătălin Scărlătescu (48 de ani), Sorin Bontea (50 de ani) și Florin Dumitrescu (33 de ani).

Sezonul precedent al show-ului, mai precis la 8-lea, a fost câștigat de Ionuț Belei, concurent în echipa lui Sorin Bontea. Sorin este singurul dintre cei trei bucătari care a avut patru câștigători de-a lungul sezoanelor. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut fiecare câte doi.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima reacție a lui Thomas Markle după ce prințul Harry și Meghan au anunțat că așteaptă al doilea copil

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, internat „ca măsură de precauție”

Demi Lovato, la un pas de moarte. A suferit trei atacuri cerebrale şi un atac de cord după o supradoză de droguri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter