Călătorii şi oferte: În ce destinaţii te distrezi cu fetele

O vacanţă cu prietenele tale poate fi exact evadarea de care ai nevoie din când în când.
Ziua te poţi elibera de griji pe o plajă liniştită sau la shopping, iar noaptea poţi avea aventura vieţii tale, în cele mai trendy locuri de distracţie. Pentru o călătorie cu fetele, ai câteva locuri care vor fi pe gustul vostru.

Barcelona: party în oraşul care nu doarme

Pe lângă numeroasele atracţii turististice, spaniolii ne oferă nopţi vibrante, care încep devreme şi se termină târziu. Sau invers. Aşa că, în timpul zilelor dă o tură prin parcul Güell, vizitează celebra catedrală Sagrada Familia, admiră frenezia de culori din sala de concerte Palau de la Musica Catalana. Nu te obosi prea tare, căci ai ajuns în destinaţia ideală pentru fetele în căutare de distracţie. Ia-ţi prietenele şi ieşiţi în cele mai cochete cluburi. În weekend, cluburile vor fi goale până în jurul orei 1:00 sau 2:00. Dar ai timp de distracţie berechet, pentru că nici măcar soarele nu îi trimite pe spanioli acasă. Dacă viaţa de club nu ţi se potriveşte, caută una dintre numeroasele zone lounge, liniştite dar sofisticate. Majoritatea cluburilor si pub-urilor nu au preţuri fixe, ci variază în funcţie de noapte. Dacă ajungi înainte de ora 1:00 în club, există mari şanse să bei chiar pe gratis sau să primeşti două cocktail-uri la preţ de unul. Pentru a scuti cei 15 euro pentru taxa de intrarea, ia cina la ora 23:00 la restaurantul Baja Beach Club care, la lăsarea nopţii, se transformă în club. Un alt club popular pentru tinerii pasionaţi de muzică electronică este numit  chiar Primăria (Ayuntamiento/ City Hall), unde vinerea şi sâmbăta sunt destinate muzicii techno şi house.

Marmaris, locul cu peste 200 de baruri

Nu numai că este o destinaţie ideală pentru un sejur cu fetele, dar este şi… low – cost. Perfectă pentru verile fierbinţi şi lungi şi bugetele de criză. Răsfaţă-te în camerele luxoase ale hotelurilor de patru şi cinci stele şi ieşi cu fetele la o plimbare pe Strada Barurilor (Bar Street). Vă aşteaptă peste 200 de cluburi, discoteci, pub-uri, terase, lounge-uri etc, aşa că serile vor fi de pomină. În timp ce dansaţi, un val de spumă alunecă pe corpurile voastre. Balsam pentru trupurile încinse de dans. Dacă preferaţi un loc mai aproape de mare, Strada Plajei (Beach Street) este, de asemenea, un reper al vieţii de noapte in Marmaris. Chiar dacă aici preţurile sunt mai piperate, merită efortul. Nu ai cum să te plictiseşti. În plus, toate cluburile importante au separeuri în care se ascultă alt gen de muzică decât cea a DJ-ului de la pupitru. Caută Pacha şi Space, sunt interesante, căci vei sări din încăpere în încăpere, de la un gen muzical la altul.

Află mai multe despre gratuităţile pe care le primeşti în cluburile din Londra pe  TV Travel.

Ibiza, paradisul petrecerilor

Probabil cea mai cunoscută insulă a petrecăreţilor, un loc ce promite 300 de zile însorite pe an, perfecte pentru pe plajă. Ia-ţi prietenele şi îndreptaţi-vă oricând spre această destinaţie. Party-urile nu se sfârşesc niciodată, iar regulile nu există. Ziua poţi dansa pe plajă, cu un cocktail răcoros în mână. Iar noaptea vei lua pe rând petrecerile, de curiozitate, de „fun” şi ca să ai ce povesti. Relaţiile, evident, se fac şi se desfac, doar Ibiza este locul ideal pentru cei tineri şi fără angajamente. Shot-urile de tequilla, margarita sau sangria sunt prezente pretutindeni, fie că ajungi în Pacha, Privilege,Sankeys, Amnesia sau în orice alt bar. În lunile iulie şi august, vei prinde chiar un sezon al clubbing-ului şi al festivalurilor, cel mai important fiind celebrul „Ibiza rocks”, care deschide sezonul de distracţie în fiecare an, în luna iunie.

Link: Află mai multe despre ce pot face fetele în Paris, capitala modei, pe tvtravel.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter