A strâns bani din gunoaie și a reușit să își ducă familia într-o excursie la Disney

De Ioana Tătaru, pe
Julie Rodriguez (37 de ani) a strâns într-un an, din gunoaie, 12.000 de dolari și a reușit să își ducă toată familia într-o excursie la Disney. 

Obiectele aruncate au devenit surse importante de venit pentru familia Juliei

Julie Rodriguez si gunoaiele

Julie Rodriguez, din statul american Utah, și-a făcut un job din a căuta în tomberoane, iar obiectele găsite în gunoi le-a vândut sau le-a folosit. Familia lui Julie s-a obișnuit să păstreze cât mai multe obiecte și să recicleze aproape totul, din grija față de mediu. În ultimii 10 ani, aceștia au recuperat numeroase obiecte de la gunoi, iar asta a devenit o sursă de venit pentru ei. Mai exact, în anul 2018, Julie, soțul ei și cei trei copii au mers într-o excursie la Disneyland în California, în Wyoming și Seattle, totul cu banii strânși din gunoaie.

Julie Rodriguez

 

Julie este influencer pe rețelele de socializare și postează regulat poze cu obiectele găsite în gunoi. Aceasta se declară fericită pentru că poate să refolosească obiecte precum: mâncare, pături, mobilă, încălțăminte sau decorațiuni. Spre exemplu, de Crăciun au cheltuit aproximativ 12.000 de dolari: „Avem un singur salariu în casă, care ne plătește facturile și ipoteca. Soțul meu are un job fulltime(…) Banii pe care îi economisim prin căutatul în gunoaie, găsind obiecte de care avem nevoie și pentru care nu trebuie să plătim, ne relaxează bugetul familiei și asigură un surplus pe care îl putem folosi în vacanțe. Mai mult decât atât, vindem o mare parte din bunurile găsite la gunoi, care reprezintă o sursă serioasă de venit”, a spus Julie.

Familia Juliei Rodriguez

 

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter