A urcat într-un alt avion din greșeală și a trăit un adevărat coșmar la aterizare

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 16:36
Samuel

Jankovsky, un om de afaceri în vârstă de 29 de ani din Marea Britanie, s-a urcat în avion pentru a se întoarce acasă în Essex din Koln, Germania și a adormit timp de o oră după decolare. Când s-a trezit, a realizat că se îndreaptă spre o direcție greșită și a văzut pe ecrane că avionul trecuse deja pe deasupra Marii Britanii și traversa Atlanticul.

„Am urcat în avion m-am gândit că este prea mare pentru un zbor atât de scurt, dar nu am stat să analizez prea mult situația. Mi-am pus căștile și am adormit. Când m-am trezit, trecusem deja de Marea Britanie și am întrebat persoana de lângă mine ce se întâmplă și mi-a spus că zburăm în Las Vegas. Am fost șocat și am întrebat dacă putem întoarce avionul. Nici nu știam că Eurowings are curse spre Las Vegas”, a povestit bărbatul.

Jankovsky susține că biletul său de avion a fost verificat de trei ori de compania aeriană, însă nimeni nu și-a dat seama că el trebuia să ajungă pe aeroportul Stansted, din Londra, ci nu în Las Vegas.

Când a aterizat pe Aeroportul Internațional McCarran din Las Vegas, bărbatul susține că a fost tratat ca un „criminal în serie” de către autorităţile americane, care l-au ameninţat că îl vor reține pentru că nu are viză.

 „Am fost tratat ca un infractor când am ajuns în SUA, pentru că nu aveam o viză. Un angajat din aeroport mi-a spus că am o oră să iau un zbor înapoi spre Koln. Dacă ratam zborul, m-ar fi reținut mai multe zile”, a mai spus Jankovsky, care îi învinuiește pe reprezentanții companiei aeriene că nu au sesizat faptul că el avea alt bilet.

La întoarcere, însoțitorii de zbor m-au tratat ca pe un criminal în serie, deși nici eu nu voiam să fiu în acel avion. Au crezut că m-am furișat în avion, ca să prind un zbor ieftin spre Las Vegas”, a adăugat el.

Compania aeriană Eurowings i-a interzis să mai zboare cu aeronavele lor, așa că omul de afaceri a reușit să se întoarcă în Koln, de unde a călătorit în Stuttgart, pentru a lua o altă cursă spre casă. Deși Koln se află la doar 308 de mile de Londra, Samuel a călătorit peste 17.000 de mile pentru a ajunge înapoi acasă.

„Întreaga experienţă nu numai că mi-a costat timpul, dar şi 878,66 euro”, a mai spus el.

Citește și – ”O doamnă mi-a cerut să-i schimb locul. Nu voia să stea lângă un negru”

Citește și – 15 dezvăluiri ale piloților care îți vor schimba modul în care privești o călătorie cu avionul

Foto – 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter