Reacția unui pilot după ce a aflat că în avion se află doi pasageri beți

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 11 septembrie 2017, 13:55
Un pilot deranjat de atitudinea unor pasageri care consumase băuturi alcoolice în timpul zborului a ieșit din carligă pentru a le atrage atenția.

Unul dintre pasagerii zborului companiei Jet2, cu destinația Ibiza, susține că pe scaunele de lângă el se afla un cuplu în stare de ebrietate, care făcea gălăgie. Vizibil deranjat de incident, aviatorul a părăsit manșa aeronavei pentru a le vorbi acestora:

„Pasagerii își doresc să aibă parte de o vacanță reușită și de un zbor plăcut, fără turbulențe din partea unor persoane deranjante și bete. Din păcate, acest zbor a început deja prost, agresiunea verbală mergând într-o direcție care nu poate fi tolerată.

Nu vreau să vă țin morală ca unor copii gălăgioși ci țin să vă informez că politica acestei companii aeriene prevede că dacă vă îmbătați în timpul zborului vă vom amenda pentru tulburarea liniștii celorlalți pasageri.

Ceilalți pasageri vor să aibă o călătorie plăcută, lucru pe care mi-l doresc si eu. Așa că vă rog să rămâneți așezați și ne vom continua drumul imediat ce bagajele respectivelor două persoane vor fi găsite și scoase din avion.

Mulți dintre voi cred că se află într-un autobuz electoral, însă aici sunteți într-un avion”, au fost cuvintele pilotului.

Martorii incidentului povestesc că, la final, aviatorul a fost aplaudat pentru discursul său moralizator.

După 40 de minute de zbor, avionul a făcut o escală pentru ca cei doi pasageri aflați ăn stare de ebrietate să fie predați polițiștilor, apoi și-a continuat zborul până la destinație.

Citește și – Cum a fost salvată o victimă a traficului de persoane de o stewardesă

Citește și – 15 dezvăluiri ale piloților care îți vor schimba modul în care privești o călătorie cu avionul

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter