Brad Pitt și Leonardo DiCaprio vor fi protagoniștii noului film regizat de Quentin Tarantino

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 15:34
Brad Pitt și Leonardo DiCaprio vor juca împreună în cel mai nou film al regizorului Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood”.

Potrivit lui Tarantino, cei doi vor forma „cel mai dinamic duo de la Paul Newman și Robert Redford încoace”, potrivit Hollywood Reporter.

Deși Pitt nu a fost prezent în las Vegas, Leonardo s-a aflat pe scena CinemaCon, Convenţia naţională a proprietarilor de săli de cinema, de la Caesars Palace, spunând audienţei că filmul se laudă cu „unul dintre cele mai uimitoare scenarii are au fost scrise vreodată”.

Citește și: Armand Assante va fi prezent la premiera filmului The Wanderers – Vânătorul de spirite

Tarantino a dezvăluit că acțiunea filmului are loc în 1969.

Se petrece în perioada de vârf a exploziei contraculturii. Are loc în perioada revoluţiei hippie, când Hollywood-ul se schimba„, a afirmat regizorul.

Iubesc filmele şi iubesc filmele văzute în cinematografe. Sunt locurile mele preferate„, a declarat Quentin Tarantino, care deține New Beverly Cinema, un cinematograf din Los Angeles.

Potrivit studiourilor de film Sony Pictures, Di Caprio va interpreta rolul unui star western dintr-un serial de televiziune, iar Pitt va fi cascadorul care l-a dublat pe actor în carieră.

Citește șiO bătălie din „Game of Thrones” a fost filmată timp de 55 de nopți

Amândoi se luptă să reuşească într-un Hollywood pe care nu îl mai recunosc. Dar Rick (DiCaprio) are o vecină foarte celebră… Sharon Tate„, scrie Sony Pictures într-un comunicat.

Actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, a fost ucisă în 1969 de adepţii lui Manson, unul dintre cei mai notorii criminali din America. Manson a murit în noiembrie 2017 la vârsta de 83 de ani în timp ce ispăşea condamnarea pe viaţă.

„Once Upon a Time in Hollywood” va rula în cinematografe din 9 august 2019, la 50 de ani după ce Tate şi patru prieteni au fost înjunghiaţi sau împuşcaţi mortal.

Sunt foarte emoţionat să spun povestea asta despre LA şi despre un Hollywood care nu mai există. Şi sunt foarte fericit cu o echipă ca Di Caprio şi Pitt„, a mai spus Tarantino.

Este pentru prima dată când cei doi actori vor juca împreună într-un film.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter