Bizar: Femeia care cântă la flaut cu nasul şi alte talente inutile

De Diana Zagrean, pe

Oamenii care au talent reuşesc să se facă cumva cunoscuţi de-a lungul vieţii, de la voci extraordinare, la acrobaţii. Ce spuneţi, însă, de oamenii care au talente atât de bizare, încât nu au ce să facă cu ele? Iată povestea femeii care cântă la flaut cu nasul şi alte talente inutile.
Femeia care cântă la două flaute concomitent…cu nasul
Claire Hawes i-a şocat până şi pe membrii juriului de la Britain’s ot Talent cu talentul ei extraordinar şi bizar. Femeia a păşit pe scena show-ului nu cu unul, ci cu două instrumente muzicale, pe cae a anunţat că le va pune la treabă în acelaşi timp. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că femeia ia două flaute şi începe să cânte la ele, suflând aer prin nas. Deşi nu se poate înscrie într-o filarmonică, femeia poate spera măcar la un premiu sau un certificat în Cartea Recordurilor.
Bărbatul care poate fi lovit între picioare fără să păţească nimic
Tot la un show Got Talent, versiunea chineză a venit şi un călugăr shaolin cu un alt talent incredibil de ciudat. Bărbatul exersează zilnic o metodă de kung fu care îi transformă zona inghinală într-o armură de oţel. Bărbatul a invitat publicul să-l lovească între picioare şi, de fiecare dată, nu a făcut decât să se încline politicos, în semn de mulţumire.
Citeşte mai multe despre oamenii cu talente ciudate şi inutile în pagina următoare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter