„Biutiful” şi alte premiere la cinema

De Nicoleta Galeteanu, pe

Filmul lui Iñárritu cu care Javier Bardem a cucerit festivalurile ajunge pe marile ecrane româneşti în acest weekend. Zack Snyder revine cu o nouă şi fascinantă peliculă…
…după blockbuster-ul „300”, iar regizorul britanic Nigel Cole ne face cunoscută povestea muncitoarelor care plănuiesc cea mai mare grevă de la fabrica Ford din ’60.

Biutiful

„Biutiful” este unul dintre cele mai bune filme ale regizorului Alejandro González Iñárritu, care era cât pe ce să îi aducă lui Javier Bardem un Oscar. Nu s-a întâmplat aşa, dar te poţi convinge de prestaţia impresionantă a actorului dacă mergi la cinematograf.
 
Este un film de o frumuseţe dură care vorbeşte despre drama unui mexican, captiv în propria soartă pe care şi-o face cu bună ştiinţă.

Căsătorit cu o femeie labilă psihic, Uxbal se implică în afaceri ilegale pentru a putea asigura celor doi copii un trai decent, când nu este solicitat să comunice cu morţii. Dar el se ocupă şi cu introducerea ilegală a emigranţior în Spania.

"Biutiful" şi alte premiere la cinema

Sucker Punch: Evadare din realitate

În timp ce aştepţi remake-ul lui „Superman”, Zack Snyder te aşteaptă în sala de cinema cu ultimul său film, cu care cineastul nu coboară în niciun caz ştacheta stabilită cu memorabilul „300”.

În stilul lui Christopher Nolan şi cu un scenariu ce aduce cu povestea din „Girl, Interrupted” (cu Winona Ryder), regizorul ne invită într-o incursiune fantastică, mai exact în mintea unei tinere care reuşeşte să evadeze din realitatea sumbră pe care o trăieşte în azilul de nebuni, cu ajutorul imaginaţiei.

"Biutiful" şi alte premiere la cinema

Made in Dagenham

Filmul lui Nigel Cole spune istoria mai puţin cunoscută din spatele gigantului constructor de maşini Ford şi despre contribuţia maşinistelor la obţinerea drepturilor de către femei.

Reunind cei mai importanţi actori britanici – Imelda Staunton, Sally Hawkins, Andrea Riseborough -, regizorul ilustrează, cu umor şi fler dramatic, mişcarea sindicală fără precedent din 1968 de la fabrica din Dagenham.

"Biutiful" şi alte premiere la cinema

Chain Letter: Mâine, victima poţi fi tu!/ Chain Letter

Pentru şi mai multă adrenalină, iată un horror care te ţine cu sufletul la gură vreme de 96 de minute în scaunul de cinema.

Şase prieteni încep o cursă pe viaţă şi pe moarte când primesc o scrisoare în lanţ. Dacă o trimit cu toţii mai departe, punând pe altcineva din grup în pericol, scapă cu viaţă. Acelaşi lucru se întâmplă dacă nu o trimite niciunul.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter