Cei mai influenţi bărbaţi în 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cofondatorul şi fostul director care a revoluţionat Apple, Steve Jobs, a fost desemnat post-mortem cel mai influent bărbat al anului, potrivit AskMen.com, în topul anual al publicaţiei.
Clasamentul reuneşte personalităţi din domenii variate, astfel încât, printre cele 49 de locuri se regăsesc şi prinţul William (poziţia 7) sau rapperul Kanye West, clasat pe locul 5 în top, situat cu 10 poziţii mai sus decât Jay-Z (15).

După Jobs, un alt director notoriu a fost inclus în topul AskMen. Cofondator şi CEO al Google, Larry Page ocupă locul trei în clasament, urmat de filantropul american Warren Buffett.

Sondajul publicaţiei nu i-a exclus însă nici pe hackerii Anonymous – locul 8 în top – care au ameninţat Facebook cu un atac informatic pe 5 noiembrie 2011.

În top se regăsesc o seamă de actori sexy şi de succes, precum Ryan Gosling (11), George Clooney (14), Charlie Sheen (16) sau actorul blond Alexander Skarsgard (17) din serialul care a înnebunit o lume întreagă, „True Blood”.

Cunoscut ca fiind şi cel mai haios tenismen, simpaticul Novak Djokovic a fost clasat de editori pe locul 19, cu două poziţii mai sus faţă de Barack Obama (21).

Pe poziţiile următoare se găsesc şi Rene Redzepi, bucătarul – şef al renumitului restaurant Noma, actorul Ashton Kutcher (locul 23), precum şi jurnalistul CNN, Anderson Cooper care s-a prăpădit de râs într-un jurnal de ştiri când prezenta incidentul actorului Gerard Depardieu. Vezi aici memorabila criză de râs a jurnalistului.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter