„Avengers: Infinity War” se menține pe primul loc în box office-ul nord-american

De Oana Savin, pe
Filmul „Avengers: Infinity War” a rămas pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, înregistrând încasări de 1 miliard de dolari pe plan mondial, la doar 11 zile de la lansare.

În două săptămnâni de proiecții, Avengers a generat încasări de 450 milioane dolari în America de Nord.

În acest film, realizat de studiourile Marvel, o pleiadă de supereroi decid să îşi unească forţele pentru a salva Universul de forţa distructivă a puternicului extraterestru Thanos.

Citește și: „Peter Iepurașul”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american s-a clasat filmul „Overboard”, lansat vineri, care a obţinut în trei zile de proiecţii încasări de 14,7 milioane de dolari.

Pelicula care îi are în rolurile principale pe Anna Faris, Eugenio Derbez şi Eva Longoria, un bărbat bogat şi afemeiat devine amnezic după ce a căzut de pe iahtul lui, iar o angajată pe care tocmai o concediase îl face să creadă că erau căsătoriţi. Pelicula reprezintă un remake al unui film din 1987, în care rolurile principale au fost interpretate de Kurt Russell şi Goldie Hawn.

Filmul horror „A Quiet Place” a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al treilea cu încasări de 7,6 milioane de dolari. Lansat în urmă cu cinci săptămâni, acest lungmetraj a generat încasări totale de 159,9 milioane de dolari.

Citește și: “Rampage: Scăpaţi de sub control/ Rampage”, pe primul loc în box office-ul american

Actorul şi regizorul John Krasinski şi soţia lui din viaţa reală, Emily Blunt, joacă rolurile principale în această peliculă, ce spune povestea unei familii care încearcă să supravieţuiască sub ameninţarea unor creaturi misterioase.

Top 10 box office american:

  1. Avengers: Infinity War
  2. Overboard
  3. A Quiet Place
  4. I Feel Pretty
  5. Rampage
  6. Tully
  7. Black Panther
  8. Truth or Dare
  9. Super Troopers
  10. Bad Samaritan

Sursă Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter