Antrenorii de la Vocea României, uluiți: „Mi s-a spus că o voce ca a lui nu o să se mai nască”

De Oana Savin, pe
În timp ce unii concurenți nu i-au impresionat prea tare pe Smiley, Andra, Tudor Chirilă și Irina Rimes, alții au reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale juraților.

În cea de a treia rundă a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, mai multe voci impresionante i-au cucerit pe cei patru jurați.

O voce superbă i-a făcut pe antrenori să se lupte pentru ea din răsputeri, iar această voce îi aparține lui Vitalie Manciuschi, venit tocmai din Republica Moldova. El a întors toate cele patru scaune fără nicio dificultate.

Ai o voce extraordinară, mi s-a părut că-l aud pe Aurelian Andreescu. Pe oriunde am fost mi s-a spus că o voce ca a lui nu o să se mai nască. Ei, iată că tu ne demonstrezi că există un al doilea Aurelian Andreescu și e chiar aici în fața noastră”, i-a spus Andra.

Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos și a încercat să îl atragă în echipa sa.

Ești ca o gură de aer curat, parcă eram în vârf de munte și îmi venea să strig, să cânt. Doamne, cum se poate așa ceva? Unde ai fost până acum? Nu cred că am auzit o voce ca a ta la Vocea României până acum. Ai cântat atât de puternic și totuși atât de discret”, îi spune juratul.

Deși toți cei patru antrenori s-au luptat pentru el, Vitalie a ales să facă parte din echipa lui Smiley.

O altă voce care i-a lăsat cu gura căscată pe jurați a fost cea a Dorei Gaitanovici. Vocea sa puternică l-a făcut pe Smiley să îl blocheze pe Tudor, care a ratat astfel șansa de a o aduce în echipa sa.

Pentru mine e un compliment extrem de mare că am fost blocat la o voce ca a ta”, i-a transmis Chirilă, Dorei.

Am așteptat vocea ta toată ziua. Mi se pare că e o voce care are toate șansele să câștige Vocea României”, i-a spus și Smiley care și-a dorit-o foarte tare pe Dora, în vârstă de 18 ani.

Totuși, tânăra, care a participat și la selecția națională a concursului Eurovision, a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

La fel de specială a fost și vocea lui Andrei Voicu.

M-am simțit ca la tine la concert și m-am bucurat. Ești îndrăzneț, îți dorești să inovezi în muzică, să faci lucrurile nu ca ceilalți și cred că te potrivești în echipa mea”, i-a transmis Smiley.

Ai un apetit și un simț extraordinar pentru o poveste. Dumnezeul muzicii vrea ca eu să câștig concurenții corect”, a spus și Tudor, care a încercat să îl blocheze pe Smiley în încercarea de a câștiga mai ușor concurentul.

Andrei a ales să meargă mai departe în concurs alături de Smiley.

Alma Nicole Boiangiu a reușit să ridice întreaga sală în picioare cu piesa „Wonderwall” și bineînțeles, a convins rapid jurații să și-o dorească în echipă.

După ce Tudor, Irina și Smiley au încercat să o convingă să îi aleagă, tânăra de 27 de ani a decis că vrea să facă parte din echipa lui Chirilă, care s-a întors încă de la primele acorduri.

La sfârșitul serii, fiecare antrenor și-a mărit echipa cu două voci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter