Anthony Hopkins îl interpretează pe Papa Benedict în filmul ”The Pope”

De Oana Savin, pe
Actorul britanic Anthony Hopkins îl interpretează pe suveranul pontif Papa Benedict în lungmetrajul „The Pope”, produs de Netflix.

Hopkins a mulțumit companiei după ce timp de două luni a filmat la Roma, prin intermediul unui mesaj pe Instagram.

La dolce vita, mulțumesc Netflix pentru două luni minunate de filmări”, a scris actorul britanic lângă o fotografie în care apare purtând o pălărie neagră și ochelari negri de soare.

Anthony Hopkins îl interpretează pe Papa Benedict în filmul ”The Pope”

Filmul „The Pope” spune povestea alegerii suveranului pontif în fruntea Bisericii Catolice în 2005 ca urmare a decesului predecesorului său, Papa Ioan Paul al II-lea.

Citește și: Anthony Hopkins nu și-a mai văzut singura fiică de peste 20 de ani

În lungmetrajul regizat de Fernando Meirelles, mai joacă și Jonathan Price.

Anthony Hopkins, născut pe 31 decembrie 1937, este considerat unul dintre cei mai talentaţi artişti ai generaţiei sale, starul britanic a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în 1992 pentru evoluţia sa din filmul ”Tăcerea mieilor/ The Silence of the Lambs”. Anthony Hopkins a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din filmele ”Rămăşiţele zilei/ The Remains of the Day”, ”Nixon” şi ”Amistad”.

Citește și: Anthony Hopkins a fost confundat cu un cerșetor

El a fost înnobilat în 1993 de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru servicii deosebite aduse artei dramatice şi are, începând din 2003, o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter