5 poze cu animale care au uimit lumea

De Erika Chivu, pe

Imaginile cu animale topesc inima oricui, dar când există şi o poveste înduioşătoare sau doar interesantă în spatele lor, pozele ajung să facă înconjurul lumii.
Iată în continuare cele mai haioase cinci poze cu animale care au ajuns de curând în atenţia presei şi a lumii întregi.

Piţigoiul infometat

Acest pui de piţigoi, împreună cu şase fraţi, a fost găsit abandonat în curtea unei iubitoare de animale. Femeia de 63 de ani i-a auzit plângând după mâncare într-o căsuţă pentru păsări din curtea ei. Probabil că nu bănuia ce responsabilitate şi-a asumat când a ales să îi îngrijească. Ea este nevoită să îi hrănească pe fiecare în parte cu penseta. Dela 7:00 dimineaţa până la 8:00 seara, la fiecare oră, femeia petrecere 20 de minute hrănind puii de piţigoi.

5 poze cu animale care au uimit lumea

Pisicuţa roz

Un ONG care se ocupă de animale abandonate a salvat această pisicuţă dintr-o fabrică de cărămidă. După ce a petrecut mult timp în praful roşiatic din fabrică, pisica norocoasă ar fi trebuit să revină la culoarea normală după un duş zdravăn. Dar, spre surprinderea celor care se ocupă de ea, blăniţa i-a rămas rozalie şi aşa va fi întotdeauna.

5 poze cu animale care au uimit lumea

Mamă de pluş pentru vulpiţe

Imaginea cu vulpiţele adoptate de o jucărie a înmuiat inimile tuturor. Cei trei fraţi orfani au fost găsiţi tremurând de frig şi frică, în curtea unui fermier. Mai mult în joacă omul le-a oferit o vulpe de pluş, lângă care să se încălzească. Numai că puii au luat totul în serios şi s-au ataşat peste măsură de jucărie. Acum nu se mai despart cu niciun preţ de noua lor „mămică”.

5 poze cu animale care au uimit lumea

Prietenie între un urs şi un lup

 
Această imagine surprinsă într-o rezervaţie din Alaska i-a lăsat cu gura căscată pe cei din zonă. După ce au pescuit somoni o zi întreagă, o ursoaică şi un lup argintiu de un an se odihnesc împreună la doar un metru distanţă, lucru neobişnuit pentru două animale sălbatice. Cei doi păreau a fi doi prieteni vechi plecaţi împreună la pescuit şi au rămas unul lângă altul timp de două ore.

5 poze cu animale care au uimit lumea

Catwalk cu şoricei

 
Nu numai căţeii primesc cadou hăinuţe trendy. Acum şi posesorii de şoricei aleargă după haine de designer. Şoricica Perriwinkle a fost unul din manechinele unei colecţii proaspăt lansate. Ea a purtat rochii de mireasă şi domnişoară de onoare pe când modelele masculine s-au îmbrăcat la frac.

5 poze cu animale care au uimit lumea

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter