Oameni găsiţi în sălbăticie. Îţi vine să crezi că au supravieţuit?

De Diana Zagrean, pe

Legenda lui Tarzan fascinează şi astăzi oamenii şi există tot felul de cazuri de oameni care au supravieţuit ani de zile în junglă. Iată poveştile unor oameni găsiţi în sălbăticie. Îţi vine să crezi că au supravieţuit?

Tarzan din Vietnam, pierdut de pe vremea războiului

Oameni găsiţi în sălbăticie. Îţi vine să crezi că au supravieţuit?
Acum 40 de ani, în timpul Războilului din Vietnam, un bărbat a fugit în pădure cu fiul lui bebeluş, după ce casa le-a fost bombardată şi restul familiei ucise. Toată lumea a crezut că cei doi au murit, dar zilele trecute, doi localnici au descoperit o casă în copac în mijlocul junglei.
Acolo, într-un hamac improvizat au găsit un bătrân care abia mai ştia să vorbească şi pe fiul lui de 41 de ani, care era acoperit doar cu nişte chiloţi din scoarţă de copac.
Deşi rudele celor doi au încercat să-i convingă să rămână în civilizaţie, bătrânul şi fiul lui, complet sălbăticiţi, refuză viaţa în lumea civilizată.

Marina Chapman, femeia salvată dintre maimuţe

Oameni găsiţi în sălbăticie. Îţi vine să crezi că au supravieţuit?
Dacă poveştile cu Mowgli sau Tarzan vi s-au părut doar nişte istorisiri simpatice destinate copiiilor, afaţi că există şi în realitate. O femeie din Marea Britanie susţine că la vârsta de cinci ani trăia în Columbia şi a fost răpită.
Cum răpitorii au părăsit-o în mijlocul junglei pentru a scăpa de ea, femeia a scăpat datorită unei familii adoptive neobişnuite: un grup de maimuţe capucin.
Nişte vânători au găsit-o pe când avea 10 ani şi au vândut-o unui bordel dintr-un oraş columbian, Cucuta. Dar fetiţa a reuşit să scape şi atrăit o vreme pe străzi.
După câţiva ani în care a lucrat ca menajeră pentru familii bogate, Marina s-a mutat în Anglia şi în 1977 s-a măritat cu John Chapman, cu care are două fete.
A scris o carte despre experienţele ei din copilărie şi adolescenţă, sub titlul „Fata fără nume: Povestea incredibilă a copilului crescut de maimuţe”.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte poveşti incredibile dar adevărate am mai găsit despre oameni găsiţi în sălbăticie. Îţi vine să crezi că au supravieţuit?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter