Steve Irwin a fost omagiat cu o stea pe Aleea Celebrităților din Hollywood

De Oana Dinu, pe Ultimul update Sâmbătă, 28 aprilie 2018, 18:02
Steve Irwin a fost omagiat cu o stea pe Aleea Celebrităților din Hollywood. La finalul ceremoniei, familia lui s-a fotografiat cu un șarpe imens.

Steve Irwin, care a fost omagiat cu o stea pe Aleea Celebrităților din Hollywood (Hollywood Walk of Fame), era apreciat pentru modul în care s-a luptat să salveze fauna sălbatică din Australia.

„Vânătorul de crocodili”, așa cum mai era cunoscut Steve Irwin, a fost proprietar de grădină zoologică, prezentator de televiziune și ecologist. Acesta a murit în 2006 în timpul filmării unui film documentar subacvatic, după ce a fost înțepat în piept de o pisică de mare.

Steaua dedicată celebrului prezentator de televiziune a fost dezvelită de Terri, văduva lui, și cei doi copii ai lor, Bindi şi Robert, în prezența a numeroși fani.

Alături de ei au mai fost și Chandler Powel, iubitul lui Bindi Irwin, Wes Mannion, directorul Australia Zoo și cel mai bun prieten al lui Steve, actorul american Beau Bridges, comicul australian Rove McManus, maestru bucătar Curtis Stone şi omul de televiziune Ross Matthew, conform time.com.

Steve Irwin a fost omagiat cu o stea pe Aleea Celebrităților din Hollywood - Terri, Bindi, Robert Irwin, Beau Bridges, Wes Mannion langa steaua Steve Irwin pe Walk of Fame Hollywood

Terri, Bindi și Robert Irwin alături de Beau Bridges și Wes Mannion

„Steve spunea mereu că speră ca mesajul lui în favoarea conservării va dăinui pentru totdeauna. Înseamnă totul pentru noi că amintirea lui Steve rămâne vie în atât de multe moduri”, a declarat Terri Raines Irwin.

La finalul ceremoniei, familia lui Steve Irwin s-a fotografiat cu un șarpe imens.

Steve Irwin a fost omagiat cu o stea pe Aleea Celebrităților din Hollywood - Terri, Bindi și Robert Irwin cu un sapre imens in brate s-au fotografiat langa steaua Steve Irwin pe Walk of Fame Hollywood

Terri, Bindi și Robert Irwin

Steve și soția sa, Terri, au devenit cunoscuți în toată lumea cu emisiuni despre viața animalelor sălbatice și în special a crocodililor. Spiritul de aventură a fost moștenit și de copii. Robert, băiatul lor, a fost la un pas de a fi muşcat de un crocodil.

Citește și:

Trupa ABBA urmează să lanseze melodii noi, după 35 de ani

Animalul care are o memorie incredibilă. Își amintește expresiile faciale ale oamenilor

Sursă foto: northfoto.com/Tammie Arroyo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter