Amy Winehouse şi alţi artişti care s-au urcat beţi pe scenă

De Nicoleta Galeteanu, pe

Mai euforici decât fanii care înflăcărează în tribune, artiştii ajung din starea de beatitudine direct în stadiul de beţie. Deoarece şi artiştii consacraţi au emoţii când urcă…
 …pe scenă, Amy Winehouse a găsit soluţia să scape de trac.

Amy Winehouse

Cu o notorie adicţie pentru alcool, destinată chiar şi de numele de familie (Winehouse, în traducere, „vin de casă”), cântăreaţa britanică Amy Winehouse se află pe val în turneul său european, care însă n-a fost şi pe gustul fanilor.
Beată criţă, cântăreaţa n-a mai fost în stare să fredoneze niciun refren cap- coadă în concertul susţinut la Belgrad şi abia dacă a reuşit să se susţină pe ea să nu cadă.

În timp ce a murmurat câteva versuri pe sărite din fiecare melodie, artista a fost huiduită de cei peste 20.000 de spectatori care nu se aşteptau la un show atât de ameţitor.

Sperăm doar ca până pe 15 august, când este programat concertul în România (pe stadionul Iolanda Balaş Soter), artista să se trezească din mahmureală.

Află care sunt pretenţiile artiştilor în concerte.

Dan Bălan

O performanţă similară (privind apogeul de alcool din sânge) a reuşit şi Dan Bălan, fostul component al trupei Akcent, care a vrut într-atât de mult să se afirme ca solist, încât nu a renunţat la colegii săi, dar şi la accent la propriu.

Invitat de onoare al primarului din Chişinău, artistul a cinstit cum se cuvine invitaţia, adică pe înţelesul moldovenesc, cu o palincă.
Beat de fericire că a dat lovitura cu unicul său hit „Chica Bomb”, Dan Bălan a urcat de-a dreptul beat pe scenă, pentru a executa de altfel şi coregrafia necesară.

Artistului s-a clătinat pe scenă, a bolborosit refrenurile şi a ameţit atât de tare că a uitat unde se află.

Mariah Carey

Diva anilor ’90, Mariah Carey recurge şi ea la metoda bahică pentru a-şi ţine în frâu emoţiile pe scenă. Nu doar o dată cântăreaţa a făcut demonstraţii de echilibristică îndoielnică pe scenă.

Într-un concert susţinut în Singapore, în septembrie anul trecut, cântăreaţa se prăbuşeşte cu totul pe scenă, după probabil acelaşi aperitiv consumat înainte de Festivalului de Film de la Palm Springs, unde actriţa a făcut o demontraţie eşuată de dicţie, în loc să îşi spună discursul.

„Trebuie să spun… acesta este… şi vă rog să mă iertaţi că sunt puţin, um…yeah!”, acestea sunt toate cuvintele pe care diva a reuşit sa le lege, înainte să izbucnească într-un râs fără rost.

BUG Mafia

În afară de câteva versuri mai inteligente, nici conduita artiştilor de hip-hop nu este una lăudabilă. În urmă cu ceva ani, când se aflau în plină ascensiune, şi băieţii de la BUG Mafia şi-au testat rezistenţa la alcool exact înainte de concert. 

Dornici de distracţie şi mai ales să îi asculte pe aceştia live, fanii au părăsit rapid rândurile când au auzit strigătele jalnice fără nicio intonaţie a băieţilor BUG Mafia.

Foto: Hepta.ro
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter