„Albă ca Zăpada”, basmul de 100 de milioane de dolari

De Nicoleta Galeteanu, pe

Două filme, acelaşi basm al fraţilor Grimm şi actori de primă mână în ambele producţii cinematografice şi totuşi una dintre cele competitoare iese în evidenţă.
„Snow White And The Huntsman” (Albă ca Zăpada şi Vânătorul”), ecranizarea cu Kristen Stewart, Chris Hemsworth şi Charlize Theron îi costă pe producătorii de la Universal nu mai puţin de 100 de milioane de dolari.

Proiectul grandios este realizat bineînţeles 3D, iar imaginile sunt fabuloase, aşa cum se vede în cel dintâi trailer dezvăluit astăzi.

Filmul, realizat de regizorul Rupert Sanders, care anunţă chiar o trilogie, este o adaptare mai întunecată după basmul nemuritor al fraţilor Grimm. Alba Ca Zăpada (Kristen Stewart) este acum o războinică neînfricată, după ce Vânătorul Eric (Chris Hemsworth) trimis de Regina cea Rea, Aavenna, (Charlize Theron) să o ucidă îi devine mentor.

Pelicula este anunţată în cinematografe pe 1 iunie 2012.

"Albă ca Zăpada", basmul de 100 de milioane de dolari
În paralel, o altă versiune a Albei ca Zăpada este pregătită de către regizorul Tarsem Singh, care propune o ecranizare mai fidelă a basmului. Intitulat „Mirror, Mirror”, pelicula va fi animată de frumoasa Lily Collins, în rolul principal, Julia Roberts, în pielea Reginei cea Rea, şi actorul Armie Hammer, în rolul vânătorului.

Votează aici ce actriţă este potrivită pentru rolul Albei ca Zăpada.  
Foto: Northfoto, Hepta
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter