Adevăr sau provocare: Top 4 pariuri stupide care le-au adus moartea

De Diana Zagrean, pe

Oamenii sunt destul de prostuţi când sunt provocaţi, mai ales dacă vorbim de adolescenţi şi de pariuri făcute în gaşcă. Din păcate, unii oameni acceptă provocări cu riscuri foarte mari, fie din prostie, fie din cauza alcoolului sau alte motive. Iată un top 4 pariuri stupide care aproape i-au ucis pe cei care s-au înhămat la ele.
Şi-a dat foc singur
Un băiat de 13 ani a văzut un videoclip pe internet în care un actor (sprijinit de pirotehnişti şi echipe de efecte speciale) îşi dădea foc şi nu păţea nimic. S-a gândit să încerce şi el dar prietenii au fost cei care l-au convins.
Băiatul şi-a turnat benzină peste păr, haine şi tot restul corpului, după care a acceptat provocarea de a aprinde o brichetă. A zăcut în spital câteva luni, între viaţă şi moarte cu arsuri grave. Mama lui a dat în judecată Youtube, dar cum ar putea cineva să contorizeze nivelul de prostie sau inconştienţa unor privitori?
S-a aruncat în faţa unei maşini
Un alt pariu stupid aproape a ucis un bărbat care pariase cu prietenii că se poate aşeza în faţa unei maşini în viteză, fără să păţească nimic. Jocul, cunoscut sub numele de „chicken” (laşul) se pune în scenă cu două maşini, pe un drum drept, care pornesc concomitent faţă în faţă. Le se îndreaptă rapid una spre cealaltă şi, în ultima secundă, unul dintre şoferi, aşa zisul laş, trage de volan şi evită impactul nimicitor.
Multe accidente grave s-au întâmplat din cauza acestui joc, dar imaginaţi-vă cum este să-l joci fără maşină. Bărbatul a sărit noaptea în faţa unei maşini care venea în viteză şi, bineînţeles că a fost lovit din plin. Printr-un miracol, „curajosul” nu a murit în incident, dar a petrecut mai bine de trei luni în spital în stare gravă.
Citeste si despre alti oameni care au murit stupid chiar daca nu au facut pariuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter