5 destinaţii de toamnă inedite în Europa

De Diana Zagrean, pe

Toamna poate fi anotimpul perfect pentru plimbări romantice, în peisaje colorate şi împărţind o umbrelă în oraşele vechiului continent. Dacă vara la mare nu este pe gustul tău, încearcă aceste 5 destinaţii de toamnă în Europa.

Lacul Bled, Slovenia

5 destinaţii de toamnă inedite în Europa
Alpii Iulieni domină peisajul acestui lac glaciar, ceea ce te face să crezi că trăieşti un vis, într-o carte poştală. Culorile sunt la fel de tari ca aerul rece de munte şi vârfuri înzăpezite se asortează la apa lacului, de un albastru copleşitor. Frunzele colorate în toate nuanţele pământului transformă toamna acest loc într-un paradis frunzos.

Valea râului Douro, Portugalia

5 destinaţii de toamnă inedite în Europa
Toată lumea a auzit de lisabona şi de insule, dar puţină lume cunoaşte viile portugheze, de pe valea râului Douro.
Cine are nevoie de Toscana italiană, sau Valea Napa din California, când portughezii au aici, aproape de noi struguri delicioşi, călcaţi cu picioarele goale, în mod tradiţional la festivalurile recoltei?

Perugia, centrul Italiei

5 destinaţii de toamnă inedite în Europa
Iubitorii de ciocolată trebuie să viziteze provincia Umbria cu capitala Perugia, unde în fiecare toamnă are loc festivalul Eurochocolate.
Pe lângă degustările periculos de dulci, turiştii se pot distra la workshopuri cu ciocolată, asistaţi de unii dintre cei mai mari ciocolatieri ai lumii.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter