Ce mașină conduce Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr.

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 iunie 2021, 13:10

Radu Ștefan Bănică (19 ani), fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. (53 de ani), calcă pe urmele celebrului său tată. În prezent, tânărul este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale (UNATC).

Ce mașină conduce Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Radu a participat în sezonul 16 al show-ului Te cunosc de undeva, din finala căruia a ieșit pe locul 5. „Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria.

Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult”, mărturisea Radu în februarie 2021, potrivit A1.ro. „Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a mai spus tânărul atunci.

De curând, paparazzi Spynews l-au surprins pe Radu la volanul unei mașini Audi Q3, care poate ajunge să coste și 50.000 de euro. Deși a fost surprins la volanul ei, mașina i-ar putea aparține fie mamei, fie tatălui său.

Radu este fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Cameliei Constantinescu. Ștefan și Camelia s-au despărțit în anul 2005. Deși a format un cuplu cu unul dintre cei mai celebri bărbați din România, Camelia nu și-a dorit niciodată să devină persoană publică.

Citește și:

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior

Radu Ștefan Bănică își dorește să participe la Asia Express. „Mi se pare o experiență…”

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Junior, Violeta și Radu

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior

Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii, o fiică, Ana Violeta (13 ani), din fostul mariaj cu Andreea Marin (46 de ani), și un fiu, Alexandru (2 an), din actualul mariaj cu artista Lavinia Pîrva (36 de ani).

Asemenea bunicului și apoi tatălui său, Radu vrea să devină actor. „Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. (…)

Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea. Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală. Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva.

Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica”, spunea Radu în 2019.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter