Top 5 cei mai înspăimântători cântăreţi

De Nicoleta Galeteanu, pe

Muzica nu mai înseamnă demult doar talent şi compoziţie. Artiştii fac tot posibilul să rămână în topuri, chiar şi în clasamentul celor mai şocanţi artişti.
Dacă te întrebai care sunt cei mai înspăimântători cântăreţi, fanii de pe Facebook au întocmit deja topul.

Află mai jos care sunt primii cinci artişti treribili, potrivit msn.com.

Vezi care sunt cele mai controversate videoclipuri din toate timpurile.

1. Rochie din carne, ou eclozat, scehelet sau extraterestru care naşte, outfit-urile lui Lady Gaga par toate împrumutate dintr-un film de groază. Deghizările ei bizare, dar şi make-up-ul de scenă – mânjită de sânge pe corp şi faţă – o clasează pe artistă pe primul loc în topul celor mai înspăimântători artişti din toate timpurile.

Top 5 cei mai înspăimântători cântăreţi

2. Considerat cel mai „sălbatic” artist rock ‘n’ roll, fostul solist Black Sabbath este un maestru al spectacolelor macabre.
Ozzy Osbourne şi-a obişnuit fanii cu cele mai dezgustătoare suveniruri. Artistul a aruncat în mulţime cu ficat de vacă şi organe de porc.

3. Lui Marilyn Manson probabil că nu îi ia mult timp să se pregătească pentru concerte. Deşi spectacolele sale sinistre sunt adevărate scene desprinse parcă din Iad, artistul este o apariţie înspăimântătoare şi pe stradă. Iar chipul său spune totul.

Top 5 cei mai înspăimântători cântăreţi

4. Alice Cooper

Într-un concert a urcat pe scenă o ghilotină, iar la un eveniment a sosit cu un şarpe încolăcit în jurul gâtului. Alice Cooper se pare că se ţine bine la cei 63 de ani, fiind recunoscut printre artişii ce oferă fanilor cele mai şocante spectacole.

5. Zombie  

Rob Zombie nu s-a limitat doar la muzică pentru a-şi expune viziunile lugubre, dar cântăreţul de metal rock a făcut şi câteva filme horror. Printre cele mai cunoscute, se află remake-ul „Halloween” sau „House of 1000 Corpses”.
Top 5 cei mai înspăimântători cântăreţi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter