Foto: 5 actriţe potrivite în rolul lui Audrey Hepburn

De Nicoleta Galeteanu, pe

Legendarul film „Mic dejun la Tiffany” împlineşte în această săptămână 50 de ani de la lansare, prilej cu care readuce la viaţă farmecul nemuritor al frumoasei actriţe Audrey Hepburn.
Filmul, oscarizat de două ori în 1962, doar pentru coloana sonoră şi soundtrack, îi oferă actriţei cel mai memorabil rol din carieră, pentru care, deşi nominalizată la Oscar şi Globul de Aur, aceasta nu a reuşit să câştige niciunul.

Cu această ocazie, studiourile Paramount au lansat clasicul film pe suport Blu Ray, dar, cunoscând interesul regizorilor pentru remake-uri, în curând am putea viziona o versiune inspirată din romanul lui Truman Capote sau poate chiar şi un film despre adorabila actriţă care a devenit un sex simbol feminin în modă, stil şi atitudine pentru numeroase femei din lume.

În aşteptarea noului scenariu, ne-am gândit să reflectăm deja asupra distribuţiei să şi să căutăm împreună actriţa potrivită pentru rolul lui Audrey Hepburn.

Audrey Tautou

Nu, nu am selectat-o după nume pe simpatica actriţă franceză, însă partitura pe care o realizează în rolul lui Coco Chanel, în pelicula „Coco Avant Chanel” (de Anne Fontaine) este absolut uluitoare, ceea ce ne demonstrează că nu este copleşită să îşi asume cultul personalităţii unui star de cinema ca Audrey Hepburn.

De o graţie confundabilă cu a legendarei actriţe, Audrey Tautou, dacă şi-ar schimba coafura şi ar îmbrăca faimoasa rochie neagră, ar semăna izbitor cu aceasta.

Natalie Portman

Ne-a cucerit irevocabil cu rolul fascinant al „Lebedei Negre” din filmul omonim, şi asta deoarece contribuţia sa a fost mai mult decât lecţiile chinuitoare de balet. Natalie Portman are acel ceva care dă rolului său o supleţe particulară, hipnotizantă şi incontestabilă.

Winona Ryder

Una dintre cele mai apreciate, simpatice şi versatile actriţe de la Hollywood, Winona Ryder dă dovadă de o carismă absolut fermecătoare.

După noi, fie şi numai pentru zâmbetul său cuceritor, actriţa ar fi cea mai bună dublură a lui Audrey Hepburn.
 
Foto: 5 actriţe potrivite în rolul lui Audrey Hepburn

Vezi pe pagina următoare ce femei frumoase ar fi potrivite pentru acest rol…dacă Audrey Hepburn ar fi din România!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter