2 metri și 120 de kg. Uite cum arată bărbatul cu trup de zeu

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Duminică, 04 iunie 2017, 15:32

Danny Jones este un tânăr chipeș, dar și un guru al fitnessului, care a reușit să ia cu asalt lumea Internetului datorită unui trup demn de invidiat.

Bărbatul se remarcă, atât prin calitățile fizice, cât și prin simțul umorului dezvoltat pe care îl afișează ori de câte ori are ocazia pe rețelele de socializare, atrăgând astfel atenția a tot mai mult fane. Originar din Sudul Californiei, Danny și-a transformat stilul de viață și trecutul carierei sale de atlet grație determinării și motivației personale pe care a avut-o de a-și schimba radical trupul printr-un riguros antrenament psihic, dar și mental, combinându-l cu o dietă strictă.

Trebuie menționat că noua vedetă internaută a devenit faimoasă și datorită înălțimii sale uluitoare. La cei 2 metri pe care îi are, Danny Jones este supranumit ”Bărbatul Copac”. Dacă în timpul adolescenței, acesta cântărea 136 de kg, acum greutatea sa corporală este de 120, înlocuind grăsimile cu masa musculară, dobândită la sală. Potrivit declarațiilor sale, tânărul se antrenează timp de 2-3 ore pe zi, 6 zile din săptămână.

 

Se pare că trupul atletic al lui Danny a putut fi dobândit în urmă cu mulți ani, făcând parte dintr-o echipă de baschet, iar mai târziu, alegând să studieze timp de doi ani nutriția și tot ce înseamnă alimentație sănătoasă. Acum, tânărul și-a deschis propria afacere, devenind trainer online de fitness. Din păcate pentru admiratoarele sale, acestea îl pot privi doar de la distanță pentru că Danny are o iubită la fel de atrăgătoare precum el.

Hope everyone’s having a great Memorial Day Weekend!

A post shared by Danny Jones Online Training (@dannyjonesfitness) on

Citește și: Cum să te îmbraci ca să pară că ai un corp perfect

Citește și: Ghiceşte vedeta: Al cui este acest corp perfect?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter