13 filme horror noi pe care trebuie să le vezi în noaptea de Halloween 2017

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Vineri, 14 februarie 2020, 14:07
Pentru că se apropie cea mai „înfricoșătoare” noapte a anului, ți-am pregătit o listă cu 13 filme horror noi pe care trebuie să le vezi de Halloween 2017.

Așadar, pregătește popcornul, decorul cu pânză de păianjen, decorațiunile de casă bântuită și intră în atmosfera de Halloween cu propunerile noastre de filme horror:

IT

Ecranizarea romanului lui Stephen King urmărește povestea unui cuplu care luptă împotriva unei forțe malefice care se hrănește cu copiii din orașul lor.

Mother! (Mama)

„Mother!” este drama unui cuplu a cărei relație este pusă la grea încercare de câțiva oaspeți nepoftiți care apar la ușa lor, perturbându-le existență până atunci liniștită.

Flatliners (Linia Morții)

Cinci studenţi la medicină se implică într-un experiment periculos: oprindu-şi inima pentru o scurtă perioadă de timp, fiecare dintre ei trăieşte o experienţă la limita morţii, care le arată ceea ce se poate întâmpla în lumea de dincolo.

Annabelle: Creation (Anabelle 2)

La mai mulţi ani după moartea fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casa lor o măicuţă şi mai multe fetiţe venite de la un orfelinat desfiinţat. Cu toţii devin ţintele lui Annabelle, păpuşa posedată confecţionată cândva de bărbat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter