10 femei ne-au spus cum și-ar dori să fie cerute în căsătorie

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 06 iulie 2018, 13:31
Un moment unic, o emoție în doi, o amintire pentru toată viața. Pentru un DA hotărât, surpriza trebuie să fie pe măsură. 10 femei ne-au spus cum și-ar dori să fie cerute în căsătorie. 

Pentru că cererea în căsătorie este unul dintre cele mai importante momente din viața unui cuplu, am întrebat mai multe femei cum și-ar dori să facă acest prim legământ nescris al iubirii. Iată ce ne-au răspuns:

Cristina, 28 de ani

„Mi-ar plăcea să mă întrebe imediat după ce am făcut dragoste. În calmul acela perfect de după. Cred eu că atunci este momentul când nu mai are niciun fel de interese ascunse.”

Alexandra, 20 de ani

„Aș vrea să avem intimitate. Și să fie pe un zgârie nori unde să fim doar noi, să ascultăm muzică simfonică, să privim orașul, să dansăm și să îmi șoptească la ureche. Sau în vârful unui munte, după un drum anevoios în timp ce ne bucurăm de reușită, admirăm priveliștea și privim norii. Să stăm întinși pe iarbă și să mă întrebe.”

Maria, 29 de ani

„Cred că nu aș vrea să fie o surpriză, ci o discuție. Fără decoruri sau diamante, fără să aștepte un moment anume, vacanța de vară sau Crăciunul. Poate să îmi spună pur și simplu că își dorește să ne căsătorim. Inelul poate veni și după.”

Andra, 27 de ani

„În primul rând, înainte de cererea în căsătorie, aș vrea să îmi ceară mână de la părinți. Aș vrea să își ia un timp pentru a se gândi la ce îmi place. Și apoi aș vrea să vorbească cu prietenii noștri apropiați și să pună la cale un plan. Să aleagă un traseu pe parcursul căruia să mă aștepte cineva cu o floare și un bilețel. Biletul primit să mă trimită la a doua persoană care să-mi dea un bilet și încă ceva. La finalul traseului, aș vrea să mă întâmpine el, într-un loc al nostru, știut numai de noi, unde să se așeze în genunchi și să îmi spună dorința lui. Mi-ar plăcea mult să fie așa pentru că asta mi-ar arăta implicarea lui în a face din acest moment o adevărată poveste care poate fi dusă la următorul nivel.”

Iulia, 38 de ani

„Mi-ar plăcea să fie o discuție intimă, în primul rând, fără alți martori. Apoi, mi-aș dori să simt o emoție din partea celuilalt, cred că este un moment de vulnerabilitate și cu atât mai intim devine când emoția este evidentă. Nu în ultimul rând, mi-ar plăcea să fie persoana potrivită, restul sunt detalii…”
Ana Maria, 33 de ani
„Mi-ar plăcea să fie pe o alee din parcul Guell, de care m-am îndrăgostit acum, când am fost în Barcelona. Și aș mai vrea să fie ceva simplu, neforțat, fără cuvinte diabetice și clișee furate de prin America.”

Bianca, 24 de ani

„Cred că mi-ar plăcea să fie un moment romantic, undeva la mare, într-un cadru drăguț. Și să vină din suflet tot ce spune.”

Simona, 31 de ani

„Nu aș vrea, dar dacă ține el neapărat să facă ceva spectaculos, atunci mi-ar plăcea să fie un mesaj pe un sky banner sau să scrie cu aburi pe cer: vrei să fii soția mea? Sau să sărim cu parașuta și pe măsură ce ne apropiem de pământ să văd scris.”

Monica, 40 de ani

„Mi-aș dori să ne cunoaștem atât de bine încât să înțeleg din privirea lui ce își dorește, undeva, pe un vas de croazieră, departe de lume, la o cină romantică. Îmi imaginez că aș purta o rochie neagră, lungă, iar el m-ar cuprinde în brațe cu o mână și cu cealaltă mi-ar dărui inelul.”

Nicoleta, 36 de ani

„Aș vrea să fie romantic, un moment așa cum vezi în filme. Să fie un cadru intim, deosebit. Poate pe un vârf de munte sau o clădire foarte înaltă de unde să pot cuprinde cu privirea tot ce este în jur și să simt că toată lumea este a mea. Ar mai putea fi și… la teiul lui Eminescu din parcul Copou.”

Citește și: 

Sărbătoare în familia Beckham. Ce fotografie au postat Victoria și David

David Bisbal s-a căsătorit în secret. Cine este aleasa inimii sale

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter