Un bărbat a fost condamnat după ce și-a mințit soția că are leucemie

De Oana Savin, pe
Un bărbat din Marea Britanie a primit o condamnare cu suspendare după ce și-a mințit soția timp de mai mulți ani că are leucemie. Mai mult, el i-a cerut bani pentru a merge la tratament, în Statele Unite.

Lucy Witchard din Leicester a afirmat că David Carroll (35 ani) i-a spus că suferă de leucemie, atunci când s-au cunoscut, în 2006. În 2011 s-au căsătorit și câțiva ani mai târziu au divorțat.

Femeia a povestit cum mama sa i-a dat soțului ei 2.000 lire sterline pentru a merge la tratament în Statele Unite, după ce i-a zis că suferă de cancer în fază terminală.

Pe parcursul celor patru ani de căsnicie, bărbatul a mai mințit și că are cancer de prostată și la stomac.

Femeia a declarat pentru BBC că soțul ei nu îi permitea să meargă cu el la chimioterapie la spital și deseori spunea dacă leucemia s-a ameliorat sau s-a înrăutățit.

Te protejez de acest lucru și aș fi mult prea emoționat dacă ai fi acolo”, îi spunea bărbatul atunci când Lucy voia să îl însoțească la ședințele de chimioterapie.

Când am pus întrebări legate de tratament, m-a amenințat că mă părăsește spunând că relația noastră nu funcționează dacă nu am încredere în el”, a povestit Witchard.

Familia a devenit suspicioasă în timp ce Carroll se afla în SUA, bucurându-se de o vacanță.

Femeia în vârstă de 31 de ani l-a confruntat la întoarcerea din State, însă acesta a devenit irascibil și a încercat să mențină minciuna.

„Chiar și-a pus un prieten de la serviciu să mă sune și să pretindă că este medicul lui. Am știut după acel telefon că mariajul nostru s-a încheiat”, a explicat femeia.

Lucy a declarat că încă se simte extrem de rănită și supărată deoarece i-a furat mulți ani din viață.

Acum, el a primit o pedeapsă de 18 luni de închisoare cu suspendare pentru fraudă. De asemenea, a primit și un ordin de restricție și nu are voie să își contacteze fosta soție sau pe mama acesteia timp de 12 luni.

Citește și: O româncă de 23 de ani, angajată de New York Times

Citește și: Doi tineri proaspăt căsătoriți s-au îmbătat în luna de miere și au cumpărat hotelul în care erau cazați

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter