Tripleți născuți la o distanță de șapte ani. Mama suferea de tumoare cerebrală

De Oana Savin, pe
O femeie a născut tripleți, la o distanță de șapte ani, după ce mama lor a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală.

Michelle Taylor a dat naștere unor tripleți, însă la o distanță de șapte ani. Mai întâi a venit pe lume fiica sa, Poppy-Rose, după care frații ei, Jacob și Joshua s-au născut după șapte ani. Dar toți trei au fost concepuți în aceeași zi.

Este uimitor când mă gândesc că tripleții mei s-au născut la o distanță de șapte ani. Oamenilor nu le vine să creadă când le spun că au fost concepuți în același timp. Poppy-Rose de abia aștepta să își cunoască frații și acum este foarte protectoare”, a declarat Michelle.

Am așteptat atât de mult să avem copiii, dar acum familia noastră este completă”, a mai spus femeia.

Cuplul, care locuiește în Sutton, Nottinghamshire, au încercat să își întemeieze o familie în anul 2008. După 18 luni de încercări, Michelle a mers la ginecolog și și-a făcut toate testele necesare. Dar medicii le-au spus că suferă de infertilitate și că au nevoie de tratament pentru fertilitate.

Primul tratament cu IVF l-au făcut în 2011. Cinci embrioni au fost prelevați, dintre care unul a fost pus înapoi în pântecul lui Michelle, iar alți patru au fost congelați. După doar două săptămâni, femeia a aflat că este însărcinată.

Erau vești minunate. Mai speram doar ca totul să decurgă bine”, a povetit ea.

Dar la 16 săptămâni de sarcină, medicii i-au spus că bebelușul ei ar putea avea o problemă cardiacă. Pe 25 decemrbie 2011, Poppy Rose a venit pe lume. S-a născut cu o gaură în inimă, dar până la vârsta de 5 ani s-a vindecat.

Tripleți născuți la o distanță de șapte ani. Mama suferea de tumoare cerebrală

Familia Taylor

Între timp, Michalle a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală. Dar după ce a reușit să învingă boala, aceasta a fost din nou inseminată cu embrionii congelați. ȘI astfel au apărut ceilalți doi membrii ai familiie Taylor, Joshua și Jacob. Deși sunt născutți la date diferite, în ani diferiți, Poppy Rose, și cei doi băieți sunt tripleți deoarece au fost concepuți în același timp.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter