Tatăl Andreei Bălan este supărat pe artistă

De Libertatea.ro, pe

Andreea (30 de ani) a reuşit cu greu să scape de sub autoritatea lui Săndel Bălan, cel care, de altfel, a şi lansat-o în lumea showbizului.
Ani la rând, pe când solista activa în trupa André, alături de Andreea Antonescu, tatăl ei a supravegheat-o non-stop în concerte. O adevărată povară pentru artistă, adolescentă pe atunci. Imediat după ce a absolvit liceul, cântăreaţa şi-a luat lumea în cap şi a părăsit casa părintească din Ploieşti, mutându-se cu chirie, în Capitală. A păstrat legătura doar cu mama ei, Valeria, aceasta fiind singura care are habar de toate secretele blondei.

Săndel Bălan o iubeşte pe Andreea ca pe ochii din cap, însă, de teamă ca nu cumva cineva să-i facă rău, în lumea meschină a showbizului, probabil că a exagerat cu dădăcitul, în turneele pe care fiica sa le avea cu trupa André, în anii ’90.

Îi fixa ora de culcare, de trezire, dar şi ţinutele de scenă. La urma urmei, nu i-a dorit răul. Dar, sufocată de atâtea reguli, considerate de ea cam soldăţeşti, solista visa la libertate. Şi a obţinut-o, după ce a suflat în cele 18 lumânări de pe tort.

Artista s-a mutat cu chirie în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, fără ca tatăl ei să aibă habar de planul său de evadare. Gurile rele susţin că cei doi îşi vorbesc, dar că ea nu i se confesează nicidecum.

Drept dovadă că relaţia lor nu este foarte strânsă stă şi declaraţia lui Săndel Bălan, pentru ziarul Libertatea: “Nu i-am cunoscut pe părinţii lui Keo, deşi acesta se iubeşte cu fata mea de şapte ani. Andreea nu i-a adus la noi.”.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter