Româncă, atacată de iubit în Marea Britanie. Băiețelul ei de 3 săptămâni a murit

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 09 octombrie 2020, 10:50
Andreea Ștefan, o româncă din București care s-a stabilit în Marea Britanie, a fost înjunghiată de iubitul ei, după ce s-au certat în casa lor din Wallsend. Copilul cuplului, un băiețel de doar trei săptămâni, a decedat în urma atacului.

După ce Andreea și micuțul Andrei au fost înjunghiați de cel care trebuia să îi protejeze și să îi iubească, aceasta a găsit puterea de a sunat la numărul de urgență 999 pentru a chema o ambulanță.

La scurt timp după atac, cei doi au fost transportați de urgență la spital, însă bebelușul a murit după câteva zile. Fata, în vârstă de 21 de ani, a supraviețuit, deși a suferit răni grave.

Bărbatul, Denis Beytula, în vârstă de 27 de ani, a recunoscut că și-a ucis fiul și că a încercat să o omoare și pe iubita sa.

Potrivit The Mirror, vecinii celor doi au afirmat că Andreea era nerăbdătoare să își cunoască fiul, cu câteva zile înainte de a-l naște pe Andrei.

Părea extrem de încântată. Am vorbit cu câteva zile înainte de a naște și mi-a spus despre cât este de entuziasmată și că știa că va avea un băiețel”, a povestit vecinul Andreei.

Cu câteva ore înaintea atacului, Andreea a postat un mesaj pe Facebook despre fiul ei nou-născut.

L-am rugat pe Dumnezeu să îmi trimită un bărbat care să mă iubească mereu. Așa că mi-a dat un fiu”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Acest mesaj a fost postat pe 4 octombrie, cu doar 31 de minute înainte de a chema paramedicii care au găsit-o înjunghiată.

Cu două zile înaintea atacului, Andreea a postat o imagine în care apărea alături de Denis cu mesajul: „Te iubesc atât de mult”.

Româncă, atacată de iubit în Marea Britanie. Băiețelul ei de 3 săptămâni a murit

Denis și Andreea

Tânăra româncă a fost externată din spital și se simte bine, însă toată viața va trebui să trăiască cu imagini înfiorătoare ale atacului.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter