Reacția unei ucrainence a cărei casă a fost ocupată de soldații ruși

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 15:03

Ekaterina Usyk, soția campionului mondial la box la categoria grea Oleksandr Usyk, a povestit cum soldații ruși le-au invadat și ocupat casa din Vorzel, oraș situat în apropierea Kievului. Ekaterina și soțul nu mai locuiesc acolo, dar ea a fost anunțată de vecini că lângă vila lor sunt parcate tancuri ale armatei rusești și transportatoare militare, iar soldații le-au pus stăpânire pe casă.

Femeia a spus, conform presei locale, că este foare îngrijorată pentru vecinii care au rămas acolo și se roagă pentru ca ei să poată fugi din zonă cât mai repede.

Eu sunt bine, familia mea este teafără. Dar este adevărat, militarii ruși s-au stabilit în casa mea. Nu știu dacă vor pleca în curând, dar nu asta e important. Sunt mai interesată de ce se întâmplă cu vecinii mei, oamenii care locuiesc aproape de Vorzel. Trebuie să îi salvăm urgent!

Doar asta contează acum. Doar pentru asta mă rog, sper ca Dumnezeu să le permită să fugă din calea războiului. Pace și bine tuturor, asta vă doresc. Ucraina înainte de toate – a transmis Ekaterina Usyk, potrivit Sport.ua.

Citeşte şi: Un general rus i-a urat unui soldat rămas fără un picior în războiul din Ucraina „să se pună pe picioare”

În urmă cu cinci zile, soțul Ekaterinei a decis să părăsească batalionul de apărare teritorială din Kiev pentru a se pregăti pentru meciul cu britanicul Anthony Joshua.

Reacția unei ucrainence a cărei casă a fost ocupată de soldații ruși

Am decis să pregătesc meciul cu Anthony Joshua. Așa îmi voi putea ajuta țara mai mult decât să mă tot învârt pe frontul din Kiev cu o mitralieră în mână. Dragi prieteni, mulți dintre prietenii mei și cei apropiați m-au susținut în această decizie.

Haterilor le doresc numai bine și fericire, pace și bucurie. Totul se va întâmpla cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Urez tuturor numai bine – a spus luptătorul, conform Metro

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter