Povestea ucrainencei care a aflat că soțul ei a fost omorât de ruși înainte ca ea să nască gemeni

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 mai 2022, 14:22

La câteva ore după ce a aflat că soțul ei a murit, o ucraineancă a născut doi băieți. Cu lacrimi în ochi, femeia a povestit drama prin care trece.

Victoria Nazarenko, în vârstă de 34 de ani, a aflat că va deveni mamă de gemeni după 8 ani în care ea și soțul ei au încercat să devină părinți. Însă înainte de a-i aduce pe lume pe băieți, aceasta și-a pierdut partenerul de viață.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

CRBL a spus adevărul: cât de mult îl costă chiria în Spania

Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, atunci când președintele Franței s-a îndrăgostit de ea

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat civil. Primele imagini de la eveniment

Povestea ucrainencei care a aflat că soțul ei a fost omorât de ruși chiar înainte să nască gemeni

Bogdan avea 35 de ani și era polițist de frontieră. Pe 14 martie, în timp ce se afla într-o misiune cu Serviciul de Stat al Grănicerilor, în regiunea de nord a Cernihivului, acesta a fost împușcat mortal de un lunetist rus.

Cu o zi înainte să moară, bărbatul a vorbit la telefon cu soția lui. De data asta, cei doi au discutat mai bine de 10 minute, deși de obicei, din cauza semnalului prost, apucau să se audă doar câteva secunde. Bărbatul i-a spus că va fi nevoit să își închidă telefonul pentru că va pleca în misiune.

De teamă că i-ar putea afecta sarcina, familia și prietenii i-au ascuns Victoriei că soțul ei s-a stins din viață. Aceasta a aflat după 3 săptămâni, când tatăl copiilor ei era deja îngropat. La scurt timp, a devenit mamă pentru prima oară.

Am aflat vestea pe 3 aprilie și am născut pe 4 aprilie – noaptea au început contracțiile, a mărturisit Victoria, care a născut doi băieți: Matvii, de 2,8 kilograme și Zakharii, de 2,5 kilograme.

Este tot ce mi-a mai rămas de la el – bebelușii și amintirile mele, care nu vor fi șterse niciodată. Nu a greșit cu nimic. Nici măcar nu a apucat să-și vadă bebelușii. Nu i-a luat în brațe”, a spus aceasta pentru Skynews.

Tânăra locuiește acum cu părinții ei, într-un apartament mic în orașul Nijîn, nordul Ucrainei.

Sursă foto: captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter