O tânără a fost otrăvită de implanturile mamare

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 02 iulie 2019, 14:19
O tânără a petrecut șase ani în agonie și deși medicii i-au spus că este perfect sănătoasă, implanturile mamare o ucideau încet.

Nat Alexander, în vârstă de 26 de ani, se simțea tot timpul amețită, ca și cum ar fi fost mahmură, deși ea nu consuma alcool. Habar n-avea că implanturile mamare o otrăveau.

Mai mult, implanturile au făcut ca partea stângă a feței să îi amorțească. Ea spune că uneori suferea atât de tare încât a fost pe punctul de a se sinucide.

Nat, din Brisbane, Australia, și-a înlăturat implanturile mamare luna trecută.

Poate acum sânii mei sunt mici, dar sunt ai mei. Nu mă mai otrăvesc. Simt că chirurgul plastician mi-a vândut un vis și eu l-am cumpărat. Prețul pe care l-am plătit a fost sănătatea mea”, a declarat tânăra pentru Mirror.

 

View this post on Instagram

 

Six years ago I travelled to Brisbane to go under the knife. As I stared down at my newly implanted textured breast implants they were perfect, I looked perfect. But we all know how this story ends. Perfection is an illusion, a mirage that once we get close to, appears further and further away. Taking bigger risks, hoping for bigger rewards. So tell me now, Now that we’ve blown up our tits, lips, asses, thinned our waistlines, injected every square in of our face, glued other people’s hair to our heads… what’s next? When is enough enough? When will the internal matter more than the external in such a material world? But that’s what the multi-million dollar industries bank off isn’t it? Women’s insecurity? They sold me the dream and I bought it. The price I paid was my health. Read the full story on my FACEBOOK – NAT ALEXANDER. #manmadecancer #breastimplantillness #wakeupFDA #toxic #parientsbeforeprofits #thehealisreal #devicefailure #salineimplants #siliconeimplants #breastimplant #explant #brainsarethenewtits #selflove #grateful

A post shared by NAT ALEXANDER (@nataliealexander) on

Nat a fost internată în spital în momentul în care partea stângă a feței sale a amorțit și a pierdut practic capacitatea de a folosi acea parte a corpului ei.

Am fost la toți experții posibili – medici, nutriționiști, specialiști, terapeuți și mulți alții. Mi s-a luat sânge, măduvă osoasă, mi s-au făcut teste, am cheltuit foarte mulți bani, totul pentru a mi se spune că sunt sănătoasă, dar știam că ceva este în neregulă. În fiecare zi mă trezeam ca și cum aveam o mahmureală îngrozitoare, cu oboseală extremă, nu puteam gândi limpede, nu mă puteam concentra și aveam o anxietate severă”, a povestit fata.

Nat s-a luptat cu greața, insomnia, pierderi de memorie, intoleranță la alimente și inflamații. Cu trecerea anilor, simptomele ei s-au agravat și au devenit atât de insuportabile încât a început să se gândească la suicid.

 

View this post on Instagram

 

one thing about them tables baby, they always turn 🔄

A post shared by NAT ALEXANDER (@nataliealexander) on

Dacă aceasta avea să fie calitatea vieții mele atunci nu o voiam”, a subliniat ea.

Nat a refuzat să îi creadă pe medicii care îi spuneau că este bine și a început să cerceteze singură ce ar putea să îi cauzeze boala.

Imediat ce a început căutările a descoperit și alte fete care au avut simptome similare și astfel a aflat că de vină sunt implanturile ei.

Nu puteam să cred că implanturile mamare mă făceau atât de bolnavă neurologic, vizual și mi-au compromis întregul sistem imunitar”, a afirmat tânăra.

Când și-a întrebat medicul chirurg dacă el crede că implanturile mamare o îmbolnăveau, acesta nu a putut nega.

Mai târziu a aflat că implanturile ei au fost rechemate în Australia, fiind contaminate, legate de un anumit tip de cancer.

 

View this post on Instagram

 

I can’t drown my demons they know how to swim

A post shared by NAT ALEXANDER (@nataliealexander) on

În iunie, Nat și-a îndepărtat implanturile mamare.

„Imediat ce m-am trezit am respirat adânc și am simțit că a fost prima dată când am respirat bine pentru prima dată în șase ani. În urmă cu șase ani am crezut că implanturile sunt cea mai bună decizie din viața mea și în urmă cu un an am crezut că mă vor ucide. Acum sânii mei nu mă mai ucid încet, nu îmi compromit sistemul imunitar, sânii mei sunt naturali”, a subliniat Nat Alexander.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter