O pensionară ucraineancă a primit de la soldații ruși, drept „ajutor umanitar”, o cutie de lapte în care se afla o bombă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 aprilie 2022, 18:32

O femeie în vârstă din Ucraina era cât pe ce să-și piardă viața după ce a primit de la un soldat rus o cutie de lapte drept “ajutor umanitar”. Aceasta ar fi o practică uzuală în Ucraina aflată în război, ca soldații ruși să ofere celor ce au rămas acolo “ajutoare umanitare”, notează Daily Mail. Ucrainenii sunt, de cele mai multe ori, nevoiți să primească pachetele din cauza foametei și a lipsei alimentelor în zonele bombardate de soldați. Femeia, pensionară, aflată în orașul bombardat de ruși Herson a primit cutia de lapte, dar când a deschis-o a observat un fir sub capac. Ulterior s-a descoperit că în cutie era o bombă.

Citeşte şi: Cum a reușit o ucraineană să doboare o dronă cu un borcan cu murături: „Dacă începea să tragă în mine?”

Mama mea pensionară a observat că ceva nu este în regulă cu laptele acela, de parcă cineva ar fi deschis cutia înainte să bea. Ea a deșurubat ușor capacul și mi-a arătat ce era înăuntru. – a spus fiul femeii, potrivit sursei citate mai sus.

În cutia de lapte se afla material exploziv atașat de un fir de pescuit. Dacă femeia ar fi deschis brusc cutia, bomba ar fi explodat.

O pensionară ucraineancă a primit de la soldații ruși, drept
O pensionară ucraineancă a primit de la soldații ruși, drept „ajutor umanitar”, o cutie de lapte în care se afla o bombă

Mama a luat acasă sacul cu ajutoare umanitare, deși i-am zis să nu facă asta.  – a adăugat fiul femeii.

Pentru ca totul să pară credibil, rușii folosesc pentru capcane ambalaje de produse fabricate în Ucraina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter