Noi imagini cu fetița de 8 ani adoptată în Statele Unite. Cum apare micuța pe filmare

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 26 iunie 2019, 13:59
Noi imagini cu Sorina, fetița de 8 ani adoptată de o familie din Statele Unite și luată cu forța din casa asistentei maternale, au fost date publicității.

Pe filmarea făcut luni seară, micuța apare jucându-se și râzând. Imaginile au fost făcute publice de familia Săcărin, cea care a adoptat-o.

Tatăl adoptiv spune că fetița este bine, se joacă cu frații ei și nu pare să aibă vreo problemă din cele pe care familia asistentului maternal susţinea că ar avea-o în raport cu familia adoptivă.

Părinții adoptivi ai Sorinei au trimis o scrisoare deschisă procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Dimitrie Bogdan Licu, în care îi cer să formuleze o cerere de strămutare pentru motive de siguranță publică a ordonanței președințiale depuse de Licu luni, la Tribunalului Mehedinți, prin care a cerut interzicerea părăsirii teritoriului României de către fetiță, până la administrarea probelor în dosarele penale constituite la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova şi la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

Această cererere este întemeiată pe motive de siguranță și integritate a familiei.

Potrivit tatălui adoptiv, citat de Digi 24, această poveste a căpătat dimensiuni halucinante, iar familia sa și avocații primesc de câteva zile amenințări cu moartea din partea unor persoane convinse că fata a fost adoptată pentru a-i fi prelevate organele.

Un incident în trafic a avut loc ieri, când maşina cu care se deplasa ar fi fost recunoscută de un susţinător al familiei asistentului maternal, care i-ar fi şicanat în trafic, i-ar fi urmărit şi ar fi încercat să îi scoată în afara părţii carosabile, a mai povestit Săcărin.

Acesta susține că și poziția autorităților române referitor la acest caz este una surprinzătoare deoarece pun la îndoială o decizie judecătorească definitivă și procedura de adopție care, la început, s-a desfășurat greu.

Mai mult, bărbatul a declarat că Olguța Vasilescu cunoștea acest caz și ar fi intervenit personal la Consiliul Judeţean Mehedinţi când era ministru al muncii pentru a se asigura că procedura de potrivire a familiei adoptive cu Sorina îşi va urma calea legală şi se va desfăşura conform normelor.

Vezi AICI filmarea cu Sorina în casa familiei adoptive.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter