Modul eroic în care a murit actorul ucrainean Pasha Lee

De Unica.ro, pe

Actorul ucrainean Pasha Lee a murit într-un mod eroic duminică, 6 martie, în timpul bombardamentelor de la Irpin, oraș aflat în apropierea capitalei Kiev.

Pasha Lee se înrolase cu cinci zile înainte să moară în Forţele de Apărare Teritorială ale armatei ucrainene. În timpul bombardamentelor din Irpin, acesta și-a dat viața pentru a salva câțiva copii, după cum a povestit pe rețelele de socializare artista Kamaliya.

Moderatorul meu Dima a fost rănit grav în stomac și în spate, glonțul i-a trecut prin ambele picioare! El și Pasha Lee făceau parte din același batalion. Ambii au fost grav răniți în timpul evacuării oamenilor dintr-o casă incendiată din orașul Irpin, a scris cântăreața pe Instagram.

Citește și: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

În contextul războiului din Ucraina, medicii români se tem de riscul reapariției unei boli infecțioase la noi

De ce s-au speriat rușii când au văzut la TV baletul „Lacul lebedelor”. Semnificația ascunsă a acestui spectacol

Zelenski, schimbare de discurs: „Mi-am pierdut interesul față de NATO”

Modul eroic în care a murit actorul ucrainean Pasha Lee

Micuții au fost salvați, însă actorul a încetat din viață la vârsta de 33 de ani.

Și-a scos vesta antiglonț ca să protejeze micuții de gloanțele rusești. Toți cei 9 copii au fost salvați! Din păcate, Pasha Lee nu a mai putut fi salvat… Slavă eroilor noștri, a mai scris aceasta.

Pasha Lee era actor de film, cântăreţ şi compozitor. Acesta a lucrat la Teatrul Koleso, din Kiev.

Printre producţiile cinematografice în care a apărut se numără „The Pit” (2006) de Valentyn Vasyanovych, „Shadows of Unforgotten Ancestors” de Lyubomyr Levytsky, „Zvychayna sprava” (2012), tot de Valentyn Vasyanovych, „The Fight Rules” de Oleksey Shaparev şi „2016 Shpa” (2016) „‎Meeting of classmates” (2019), scrie Variety, conform News.ro. Una dintre ultimele sale apariţii a fost în serialul de televiziune „Provincial” (2021).

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter