Mesajul unei ucrainence, în timp ce fugea din Kiev cu fiica ei de 10 luni: „Te iubesc! Suntem împușcați!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 13:00

Tânăra ucraineancă și fiica ei de 10 luni se aflau într-o mașină împreună cu alte patru persoane și încercau să fugă din Kiev, când au fost atacați de armata rusă în apropierea orașului Gostomel.

Leslia și fiica ei Kira, în vârstă de 10 luni, au plecat împreună cu niște prieteni din regiunea Kiev spre un loc mai sigur, însă pe drum, lângă Gostomel, mașina în care se aflau a fost atacată de soldații ruși. Trei dintre pasageri au murit, iar tânăra ucraineancă, împreună cu fetița sa și fiul de 3 ani al prietenei ei au reușit să iasă din autovehiculul în flăcări.

Mesajul unei ucrainence către soțul ei, în timp ce mașina în care se afla era atacată de soldații ruși: „Te iubesc! Suntem împușcați!”

„Te iubesc! Suntem împușcați!” a reușit Leslia să-i spună soțului ei la telefon în timpul atacului. Cei doi se despărțiseră cu câteva ore înainte, când femeia și micuța lor au plecat cu prietenii din Demidov, regiunea Kiev, iar bărbatul a rămas să ajute la evacuarea civililor.

Cei trei s-au refugiat apoi la o familie din Gavrilivka. Au petrecut o noapte în subsolul casei, după care au fost transportați la Borodianka, unde au primit primele îngrijiri medicale. Tânăra avea o rană prin împușcare în mână, iar Kira, fetița ei, avea trei fracturi la picior.

Citește și: Bruce Willis se retrage din activitate. De ce boală suferă actorul

Andreea Marin, schimbare interesantă de look. „Ai întinerit cu 10 ani”

Anamaria Prodan, pregătită de nuntă. „Facem și nuntă regală”

Ucigașul care a inspirat personajul Hannibal Lecter: „Aș ucide din nou, dacă aș fi eliberat”

Tânăra ucraineancă și fiica ei au primit îngrijiri medicale la Liov

După zece zile de la atac, acestea au ajuns la Liov, unde au cerut ajutorul Primei Asociații Medicale. Kira a primit un tratament antibacterian intensiv, terapie antiinflamatorie și i se tratează rănile. Medicii au transmis că rănile nu îi pun viața în pericol și că nu va rămâne cu sechele fizice.

Specialiștii în microchirurgie încearcă să salveze și mâna Lesliei. Toate oasele au fost zdrobite, nu mai are un deget, și are nevoie de reconstrucție. Pentru a-i restabili funcțiile mâinii, aceasta va fi supusă mai multor intervenții chirurgicale.

Între timp, și Artem, soțul Lesliei, a reușit să ajungă în locul unde se află familia lui. Cei trei se bucură că sunt în viață și că acum sunt în siguranță.

Povestea a fost dezvăluită pe rețelele de socializare de către Prima Asociație Medicală teritorială a orașului Liov, care a distribuit și o serie de fotografii cu familia greu încercată.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter