Meghan Markle a împlinit 40 de ani! 4 lucruri pe care nu le știai despre actriță

De Adelina Duinea, pe

Meghan Markle a împlinit 40 de ani pe 4 august 2021. Fosta actriță locuiește în prezent în Montecito, California, alături de soțul ei, Prințul Harry (36 de ani), și de copiii lor, Archie Harisson, în vârstă de 2 ani, și Lilibet Diana, născută cu exact două luni în urmă, pe 4 iunie 2021.

În ciuda conflictului dintre Meghan și familia regală, Regina Elisabeta a II-a (95 de ani) și Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton (39 de ani), i-au transmis urări de „La mulți ani!” fostei actrițe. „Îi dorim o aniversare de 40 de ani fericită Ducesei de Sussex”, au postat Ducii de Cambridge.

„🎈 Îi urăm Ducesei de Sussex o foarte fericită aniversare azi!”, a postat familia regală pe Twitter, în dreptul a trei fotografii, una cu Meghan și Regina, una Meghan și Harry și una cu Meghan, Harry și fiul lor, Archie.

Meghan Markle a împlinit 40 de ani! 5 lucruri pe care nu le știai despre actriță

Meghan Markle a avut dublă specializare în cadrul Universității Northwestern. Fiindcă nu s-a putut decide, Meghan s-a specializat în actorie și relații internaționale. „Știam că îmi doream să joc, dar uram ideea de a deveni acest clișeu, o fată din L.A. care s-a decis să fie actriță”, a mărturisit în 2013, pentru Marie Claire.

„Îmi doream mai mult decât atât și întotdeauna am iubit politica, așa că am ales o dublă specializare, în teatru și relații internaționale”, a completat atunci.

În timpul facultății, Meghan a lucrat pentru Ambasada Statelor Unite ale Americii din Argentina. „Am aplicat pentru un internship la Ambasada Statelor Unite și am sfârșit prin a lucra în Buenos Aires câteva luni. Deci aveam 20 de ani, eram în Buenos Aires și făceam toată treaba asta. Eram convinsă că voi continua să am o carieră în politică”, a mai spus Meghan, tot pentru Marie Claire.

Citește și:

Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluiri șocante despre viața alături de familia regală britanică

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Pasiunea lui Meghan pentru actorie nu a apărut întâmplător, Ducesa fiind încă din copilărie prezentă pe platourile de filmare. Timp de 10 ani, tatăl ei, Thomas Markle (77 de ani), a fost director de lumini și imagine pentru serialul Familia Bundy.

„În fiecare zi după școală, timp de 10 ani, am fost pe platoul serialului. Era un loc amuzant și pervers pentru o fetiță de vârsta mea care mergea la o școală catolică”, spunea Meghan în 2013, pentru Esquire.

Meghan este o feministă convinsă de la vârsta de doar 11 ani. După ce a văzut o reclamă la detergent de vase destinată exclusiv femeilor, Meghan a fost încurajată de tatăl ei să trimită o serie de scrisori.

„Doi băieți din clasa mea au zis: «Da, acolo e locul femeilor, în bucătărie». Îmi amintesc șocul și furia. M-am simțit atât de rănită, nu era corect. Am mers acasă și i-am spus tatălui meu, iar el m-a încurajat să scriu mai multe scrisori”, a mărturisit Meghan în 2015, în timpul unui discurs susținut în cadrul unei conferințe.

Meghan i-a scris primei doamne de la acel moment, Hillary Clinton, jurnalistei Linda Ellerbee, avocatei Gloria Allred și companiei Procter and Gamble. A primit înapoi scrisori cu încurajări, iar compania a renunțat la reclamă.

Meghan și Harry s-au separat de familia regală în ianuarie 2020

Meghan și Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, iar la începutul anului 2020 au anunțat că își doresc să se retragă din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice. Ca o consecință a acestei decizii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale.

În martie 2021, într-un interviu găzduit de Oprah, perechea a dezvăluit motivele din cauza cărora au luat decizia de a se retrage. Printre multe altele, Meghan a dezvăluit că Ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă înaintea nunții cu Harry, că s-a simțit captivă, că a avut gânduri sinucigașe și că, deși a cerut ajutor, nu l-a primit, dar și că nuanța pielii lui Archie ar fi fost unul dintre motivele din cauza căruia micuțul nu a primit un titlu regal.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter