Mărturia cutremurătoare a unei ucrainence, care și-a văzut fiul de 13 ani omorât de soldații ruși sub ochii ei

De Unica.ro, pe

O femeie din Ucraina a povestit cum fiul ei în vârstă de 13 ani a fost executat de soldații ruși. Ea susține că rușii au fost lăsați să plece, le-au făcut cu mâna, apoi au deschis focul.

Mărturia impresionantă a unei ucrainence a impresionat o lume întreagă. Femeia a povestit că la începutul războiului a plecat cu cei doi fii ai ei de la Kiev în satul Peremoha, unde părea o zonă mai sigură. Însă doar după câteva zile, armata rusă a preluat controlul asupra localității și au fost nevoiți să se ascundă într-un subsol.

Când a auzit că oamenii plecau din sat, Inna și-a luat copiii și a încercat să fugă. Însă rușii le-au pus o condiție: doar șoferii aveau voie în mașini, iar pasagerii trebuia să plece din sat pe lângă vehicule, pe un drum de pământ, potrivit Digi24.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Jennifer Lopez, apariție surprinzătoare cu ocazia sărbătorilor pascale. Cum s-a îmbrăcat artista

Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

O femeie din Ucraina și-a văzut fiul de 13 ani omorât de soldații ruși sub ochii ei

La ultimul punct de control ne-au dat voie să traversăm autostrada. Soldaţii ruşi ne-au făcut cu mâna, şi-au luat la revedere din tancurile şi blindatele lor. Cu toate acţiunile şi semnalele lor, ne-au urat o călătorie plăcută, a declarat femeia.

După ce au mers pe câmp, au decis să se urce în mașini, să-și continue drumul.

Au mers pe câmp şi au decis să se urce în maşinile lor să îşi continuie drumul. Inna si băiețelul cel mic, în vârstă de 3 ani, au mers cu o mașină, iar fiul cel mare s-a urcat în altă mașină.

Ni se părea că pământul îngheţat bate în roţi. Dar apoi am văzut, dintr-o parte, o rachetă zburătoare uriaşă. Am deschis uşile maşinii noastre şi am căzut la pământ. M-am târât pe pământ şi mi-am tras fiul de 3 ani de glugă, a povestit aceasta.

În urma atacului au murit șapte persoane, inclusiv fiul cel mare al Innei, Yelisey. Supraviețuitorii s-au întors în sat, iar băiatul a fost îngropat într-o grădină. Mama a păstrat căciula găurită de gloanțe a fiului ei, precum și tricoul pătate de sânge al acestuia.

Când rușii s-au retras, băiatul a fost îngropat din nou într-un cimitir din Brovary, lângă Kiev.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter