Mama unui bărbat ucrainean torturat și ucis de soldații ruși, mesaj pentru Vladimir Putin: „Uită-te la mine, ticălosule!” 

De Unica.ro, pe

Cu lacrimi în ochi, mama unui bărbat ucrainean ucis de soldații ruși la Bucha i-a transmis un mesaj președintelui rus Vladimir Putin.

Mama unuia dintre cei cinci bărbați găsiți într-un subsol dintr-o locuință din Bucha a făcut mărturisiri emoționante pentru ABC News. Se pare că fiul ei a fost torturat și executat de soldații ruși, deși Rusia a negat masacrul.

La Bucha, o suburbie a Kievului oficialii ucraineni spun că au descoperit peste 400 cadavre. În regiunea capitalei, după retragerea trupelor ruse au fost descoperiți peste 1.200 de oameni uciși, potrivit Digi24.

Pentru ce? Nici nu vă puteți închipui această durere. Îmi plânge sufletul. Am vrut ca întreaga lume să vadă ce s-a întâmplat aici și să știe că este adevărat, a mărturisit îndurerată mama tânărului ucis.

Mama unui bărbat ucrainean torturat și ucis de soldații ruși, mesaj pentru Vladimir Putin: „Uită-te la mine, ticălosule!” 

Citește și: Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

Jennifer Lopez, apariție surprinzătoare cu ocazia sărbătorilor pascale. Cum s-a îmbrăcat artista

Ce nume va purta a treia fiică a Ralucăi Pastramă

Dana Budeanu, poză nud pe rețelele de socializare

Mama bărbatului ucis, mesaj pentru Vladimir Putin: „Uită-te la mine, ticălosule!” 

Femeia i-a transmis și un mesaj liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Uită-te la mine, ticălosule! Uită-te la mine. Uite ce ne-ai făcut. Care este vina noastră? Cu ce am greșit? De ce plâng în casa unui străin, iar eu nu mai am casă? Ticălosule! Nu vă suntem dușmani, suntem doar oameni!

Suntem muncitori! Lăsați-ne în pace! Plecați! Nu vom veni cu voi! Aveți copii. Cum ar fi dacă li s-ar întâmpla același lucru? Cum ar fi ca oamenii noștri să vină și să vă spună că totul este o minciună. I-ați crede? i-a transmis aceasta președintelui rus.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter