Jocurile Olimpice 2020: Soluția japonezilor pentru a împiedica sportivii să întrețină relații intime

De Unica.ro, pe

Organizatorii Jocurilor Olimpice de vară 2020 de la Tokyo, care se vor desfășura în perioada 23 iulie – 8 august, au găsit o metodă inedită pentru a împiedica aportivii să întrețină relații intime înainte de a participa la probele sportive.

Citeşte şi: Dietă de campion! Ce mănâncă Simone Biles, gimnasta fenomen de la Jocurile Olimpice

Aceștia au montat în camerele destinate sportivilor, din Satul Olimpic, 18 mii de paturi confecționate din carton. Paturile sunt confecționate special pentru a rezista la o greutate ce nu trebuie să depășească 200 kg. În plus, paturile din carton se strică la mișcări brusce sau puternice, potrivit presei internaționale.

 

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor juca fără spectatori

Din cauza pandemiei de COVID-19, organizatorii Jocurilor Olimpice au decis ca spectatorii să nu fie prezenți fizic la marea competiție. Reprezentanții JO spun că este extrem de important prevenirea răspândirii tulpinii Delta de coronavirus, care este deja existent în Tokyo.

„Luând în considerare impactul tulpinii Delta, și pentru a preveni reapariția răspândirii infecțiilor în toată țara, avem nevoie să îmbunătățim măsurile de prevenție”, a explicat prim-ministrul Japoniei, Yoshihide Suga.

Foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter