Florin Bogardo ar fi împlinit astăzi 76 de ani. Mesajul emoționant transmis de soția sa, Stela Enache

De Oana Dinu, pe
Compozitorul Florin Bogardo ar fi împlinit astăzi 76 de ani. Acesta s-a stins din viață chiar înainte de ziua lui de naștere. Ce mesaj emoționant a transmis soția sa, Stela Enache, la nouă ani de la dispariția "sufletului ei pereche".

Stela Enache și Florin Bogardo au fost împreună timp de 39 de ani, iar povestea lor de dragoste a fost una specială și frumoasă. A cerut-o în căsătorie la trei zile după ce s-au cunoscut, iar la scurtă vreme s-au căsătorit. Au devenit părinții a doi copii, un băiat și o fată.

„Soțul meu îmi făcea declarații de dragoste mereu, dar eu nu cred în vorbe, ci în fapte. Iar el mă răsfăța mereu, îmi aducea micul dejun la pat, mă aștepta cu flori, era bun, drăgăstos, mă înțelegea. Nu era gelos, nu avea motiv. Noi eram concentrați pe muncă. Am avut mare noroc cu un bărbat de casă. În două luni am fost măritată. Mi-a spus <>”, a mărturisit Stela Enache pentru Cancan, în urmă cu trei ani.

Despărțirea de cel pe care îl numește „sufletului ei pereche” a fost una sfâșietoare pentru solista de muzică ușoară în vârstă de 68 de ani, dar a continuat să-l iubească și dincolo de moarte, purtând încă pe deget simbolul uniunii lor în fața lui Dumnezeu. „Sufletul meu, te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu!”, a spus ea, conform Libertatea.ro.

Muzica filmului Liceenii, în regia lui Nicolae Corjos, este cea mai cunoscută coloană sonoră creată de Florin Bogardo, mai ales prin celebra compoziție „Ani de liceu” (pe versuri de Sașa Georgescu) a fost înregistrată în duet de Bogardo și Stela Enache și a devenit un imn al adolescenților.

Citește și: 

O femeie din Iași a încercat să nască acasă, dar a fost la un pas de moarte. Medicii vor să o dea în judecată

Este atât de frumoasă încât nu are voie să iasă singură din casă. Cum arată tânăra

Sursă foto: Libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter