Fiica cea mică a Annei Kounikova și a lui Enrique Iglesias a împlinit un an! Ce frumoasă este Mary

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 20 decembrie 2021, 15:36

Artistul Enrique Iglesias (44 de ani) și fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova (39 de ani) au devenit părinți pentru a treia oară în data de 30 ianuarie a anului 2020. Perechea mai are împreună doi copii, gemenii Nicholas și Lucy (3 ani).

Fiica cea mică a Annei Kounikova și a lui Enrique Iglesias a împlinit un an! Ce frumoasă este Mary

Cu ocazia aniversării mezinei lor, Anna a publicat o fotografie cu Mary pe Instagram. În descrierea imaginii, fosta jucătoare de tenis a scris doar: „1! ❤️” Gemenii perechii au împlinit 3 ani cu doar o lună în urmă.

Atunci, tot pe Instagram, sportiva a publicat două fotografii rare cu micuții, una cu Nicholas și una cu Lucy, iar în dreptul lor a scris: „3! ❤️”. După venirea pe lume a mezinei, artistul a dezvăluit că acomodarea gemenilor cu noul membru al familiei a fost una „foarte lină”.

„De fapt, iubesc ce se întâmplă. Este o diferență de doi ani și mi-a fost puțin teamă. Mă întrebam cum vor reacționa. Mai avem și doi câini [Jack, un labrador retriever, și Max, un ciobănesc german], deci locuința noastră este haotică. Când am adus-o pe Masha acasă, mă întrebam cum vor reacționa cu toții.”

Anna și Enrique s-au cunoscut în 2001, pe platourile de filmare ale videoclipului piesei „Escape”, interpretată de artist. În urmă cu ceva timp, vorbind despre partenera lui de viață, artistul mărturisea: „Ca oricărui alt cuplu, ni se întâmplă și nouă să trecem prin momente mai grele.

Nu este totul perfect. Dar ne este bine așa cum este. Este incredibil să pot vedea ce mamă bună este. Este incredibil să vezi o mamă făcând ceea ce face ea când instinctul matern preia controlul”.

Cei doi admit că iubesc să fie părinți. „Iubesc să fiu mamă”, a mărturisit Anna, în vara anului 2019, pentru The Sun. „Îmi doream categoric să am copii, asta fie că aș fi rămas eu însărcinată sau aș fi adoptat. Iubesc să am grijă de oameni.”

Foto: Instagram

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv pentru COVID-19. Primele imagini cu artista din izolare

Meryem Uzerli, Hurrem din serialul „Suleyman”, primele imagini cu a doua fiică

Fiica lui Nick de la N&D este frumoasă și talentată! Cum arată Andreea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter