Emisiunea “Acces Direct” ar urma să fie scoasă din grila de programe de la Antena 1

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 23 noiembrie 2021, 10:21

Show-ul de mare audiență “Acces Direct” ar urma să fie scos din grila de programe de la Antena 1. Conform cancan.ro, emisiunea prezentată de Mirela Vaida va fi mutată la Antena Stars. Decizia ar fi fost luată din cauza amenzilor încasate de la CNA. Se pare că “Accces Direct” a primit cea mai mare amendă din ultimii trei ani cu o ediție în care un conflict dintre doi soți  invitați în emisiune nu a fost luat în serios de oaspeții din platou, iar câteva luni mai târziu s-ar fi descoperit că femeia ar fi fost ucisă de bărbatul care o amenița.

Citeşte şi: Mirela Vaida, urmărită de o mașină în drum spre platoul „Acces Direct”

Citeşte şi: Agresoarea Mirelei Vaida a atacat din nou sediul Antenei 1. Apelul disperat al prezentatoarei de la „Acces Direct”

Citeşte şi: Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Citeşte şi: Mirela Vaida și complicea atacatoarei, întâlnire tensionată la „Acces Direct”. Ce s-a întâmplat între cele două

“Acces Direct” a fost scancționată cu suma de 150.000 de lei pentru edițiile din 22.12.2020, 8.01.2021 și 17.05.2021.

”Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, a declarat Mircea Toma pentru paginademedia.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter