Agresoarea Mirelei Vaida, liberă pe străzile din București

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 mai 2021, 10:51

În platoul emisiunii „Acces Direct”, Mirela Vaida (39 de ani) a fost atacată în direct cu o cărămidă de către o femeie goală. Incidentul a avut loc pe 19 martie 2021. În urma anchetei autorităților, femeia originară din Iași a fost eliberată.

Agresoarea Mirelei Vaida, liberă pe străzile din București

Adriana Bahmuțeanu a publicat pe Facebook un videoclip în care atacatoare este surprinsă agresând alte persoane pe străzile din București. În dreptul videoclipului, Adriana a scris: „INCREDIBIL!!! Doar în România se poate întâmpla așa ceva!!!

Atacatoarea Mirelei Vaida este pe stradă, în mijlocul Bucureștiului, și agresează alte persoane!!! Chiar nu și-a dat nimeni seama că reprezintă un pericol public??? Doar la noi nebunii sunt lăsați în libertate!!! Priviți și vă cruciți!!!”.

„Sunt mulți nebuni liberi! De ea se știe pentru că a făcut ce a făcut la „Acces Direct”. În rest îi găsești cam peste tot în București. / Din păcate, asta-i țara în care trăim. Nimeni nu ia nicio măsură.

Nu ea e de vină, ci judecătorii care au lăsat-o în libertate. Până nu se întâmplă ceva grav nu se ia nici o măsură, dar atunci ar trebui și judecătoarea care i-a dat drumul trasă la răspundere. / Trăim într-o lume bolnavă!

Din păcate, sunt victimele unui sistem pierdut de mulți ani. Partea proastă este că numărul lor crește alarmant!!!”, au fost câteva dintre comentariile postării. Găsiți videoclipul la finalul articolului!

Citește și:

De ce era goală femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”

Ce spune Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, despre o viitoare căsătorie

Cât de bine arată soția lui Andrei Aradits. Andreea predă yoga

În filmările surprinse de camerele de supraveghere din zona platoului „Acces Direct” s-a observat că atacatoarea a venit însoțită de o altă femeie. Ea este cea care ar fi coordonat-o pe agresoarea în vârstă de 40 de ani.

Tânăra de 28 de ani este originară din Iași și are conturi pe mai multe rețele sociale. În urmă cu mai mulți ani, prin intermediul unui videoclip publicat în mediul online, femeia cerea ajutor pentru a-și găsi părinții, relatează Spynews. Ambele femei sunt acum în libertate.

Cum a reacționat Mirela Vaida când a aflat că femeile au fost eliberate

„Am fugit crezând că o să las toate lucrurile în spate și că tot ce m-a afectat nu mă mai afectează. Când m-am întors, am aflat că prietenele mele cu pietroaiele sunt libere prin metrou, își fac viața. N-are nimeni nicio treabă, nu le întreabă nimeni, nici poliție, nici procurori nimic. Nimeni, libere ca pasărea cerului.

Ele stau pe aici, sunt pe aici, mâine poimâine devenim prietene. Dacă avem noroc, scăpăm, dacă nu, nu. Dacă te nimerește pietroiul în cap, dacă n-ai avut noroc, aia e. Ele spun că eu încă le datorez bani, deci mă aștept să se mai întâmple. Doamne-ferește”, a declarat Mirela Vaida la „Acces Direct”, potrivit Spynews.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009. Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (7 luni), Vladimir (3 ani) și, respectiv, Carla (aproape 4 ani).

Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București ca să-și îngrijească nepoții.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter