Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a avut un complice

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 12:23

Vineri, 19 martie 2021, în timp ce prezenta subiectele ediției „Acces Direct” din acea zi, Mirela Vaida (39 de ani) a fost atacată în direct cu o cărămidă de către o femeie goală. Luni, 22 martie, prezentatoarea TV a depus plângere penală împotriva agresoarei.

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a avut un complice

În filmările surprinse de camerele de supraveghere s-a observat că atacatoarea a venit însoțită de o altă femeie spre platoul emisiunii. Ea este cea care ar fi coordonat-o pe agresoarea în vârstă de 40 de ani.

Tânăra de 28 de ani este originară din Iași și are conturi pe mai multe rețele sociale. În urmă cu mai mulți ani, prin intermediul unui videoclip publicat în mediul online, femeia cerea ajutor pentru a-și găsi părinții, relatează Spynews.

Prin apel telefonic, un telespectator „Acces Direct” a mărturisit că a văzut-o pe femeie miercuri, 24 martie 2021, într-un restaurant din Iași. Mai mult decât atât, telespectatorul a spus că săptămâna trecută femeia a fost însoțită de către atacatoare în localul unde lucrează.

După ce a fost imobilizată de mai mulți bărbați din echipa de producție, agresoarea a continuat să spună că vrea să „o omoare” pe Mirela Vaida. De la polițiști, prezentatoarea TV a înțeles că femeia fusese cu o săptămână în urmă externată din Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia după ce fusese diagnosticată cu retard.

Platoul emisiunii „Acces Direct” se află într-un fost cinematograf, la parterul unui bloc de 10 etaje. Femeia a intrat în platou pe o ieșire de Urgență, spune echipa emisiunii.

Citește și:

De ce era goală femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”

Mirela Vaida, primele declarații după ce a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o

Andreea Bănică, noi detalii despre scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Mirela Vaida crede că agresoarea a acționat „la pont”

„De când sunt la „Acces Direct” noi nu avem public. (…) Nu știu cum a ajuns acolo, nu înțeleg cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo la ora la care începe emisiunea.

Să știe unde, să știe intrarea, traiectoria, sunt foarte multe semne de întrebare. Eu cred că a acționat la pont. Asta îmi este mai grav, nu știu cine ar fi putut-o trimite”, a mai spus prezentatoarea TV, potrivit Spynews.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009. Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (2 ani), Vladimir (4 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București ca să-și îngrijească nepoții.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter