De ce era goală femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 12:23

Vineri, 19 martie 2021, în timp ce prezenta subiectele ediției „Acces Direct” din acea zi, Mirela Vaida (39 de ani) a fost atacată în direct cu o cărămidă de către o femeie goală. Luni, 22 martie, prezentatoarea TV a depus plângere penală împotriva agresoarei.

De ce era goală femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la „Acces Direct”

După ce a fost imobilizată de mai mulți bărbați din echipa de producție, femeia a continuat să spună că vrea să „o omoare” pe Mirela Vaida. Agresoarea a fost identificată și este o femeie a străzii în vârstă de 40 de ani, originară din Iași.

De la polițiști, Mirela Vaida a înțeles că femeia fusese cu o săptămână în urmă externată din Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia după ce fusese diagnosticată cu retard. Platoul emisiunii „Acces Direct” se află într-un fost cinematograf, la parterul unui bloc de 10 etaje.

„Eu aș zice că era o formă de protest. Se întâlnește frecvent când un om vrea să atragă atenția că cineva i-a făcut o nedreptate. În semn de protest”, a declarat psihologul Ioana Tănase, în emisiunea „Acces Direct”.

„Noi, în redacție, ne-am mai gândit la un aspect. A intrat dezbrăcată pentru că nu trebuia să fie prinsă. Probabil dacă o vedea cineva, se smucea mai repede, neavând haine pe ea”, a mai spus cineva. Totodată, s-a speculat că femeia s-ar fi dezbrăcat în speranța că bărbații vor fi reținuți în încercarea de a o mobiliza.

Mirela Vaida și colegii ei cred că femeia a fost pusă de cineva să o atace. „De când sunt la „Acces Direct” noi nu avem public. (…) Nu știu cum a ajuns acolo, nu înțeleg cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo la ora la care începe emisiunea.

Citește și:

Andreea Marin, primele declarații după ce hoții au încercat să-i jefuiască locuința

Olimpia Melinte, pregătiri pentru al doilea copil. Actrița va naște în aprilie 2021

Cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița Doinița Oancea

Să știe unde, să știe intrarea, traiectoria, sunt foarte multe semne de întrebare. Eu cred că a acționat la pont. Asta îmi este mai grav, nu știu cine ar fi putut-o trimite”, a mai spus prezentatoarea TV, potrivit Spynews.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009. Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (2 ani), Vladimir (4 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București ca să-și îngrijească nepoții.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter