Ea are 20 de ani, el 69. Cum explică tânăra această relație controversată

De Oana Savin, pe
O nouă idilă se află pe buzele tuturor cetățenilor italieni. Un tânăr model în vârstă de 20 de nai se iubește cu un magnat de 69 de ani. După ce întreaga lume și-a exprimat neîncrederea în această relație, fata a decis să vorbească deschis despre iubitul ei.

Flavio Briatore, fost manager al echipei Renault din Formula 1, a fost căsătorit de două ori și a avut numeroase iubite printre vedete și fotomodele. Printre acestea s-au aflat și Naomi Campbell și Heidi Klum. Acum, bărbatul se iubește cu Benedetta Bosi, o tânără studentă și fotomodel în vârstă de doar 20 de ani.

Această relație a fost criticată intens, inclusiv de fostele iubite ale lui Briatore.

Nu e o problemă că e cu altcineva, ci vârsta. E un dezechilibru”, a afirmat Elisabetta Gregoraci (39 ani), fostă soție a omului de afaceri italian.

Mai mult decât un dezechilibru, e îngrozitor. Mi-aș dori ca Flavio să țină cont de asta, dar nu o va face. Cât timp am fost cu el am suportat multe”, a completat femeia, citată de Vanity Fair.

Acum, Benedetta a vorbit și ea despre relația ei cu Flavio.

Tânăra a fost întrebată „Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?”, iar fata a răspuns: „Inteligența nu îmbătrânește niciodată. Bani au mulți, dar inteligență nu”.

Pe de altă parte, Flavio Briatore nu a recunoscut relația.

„Suntem doar prieteni. A fost acasă la mine într-o vacanță”, a afirmat acesta.

Deși bărbatul a infirmat relația, în presă au apărut mai multe imagini în care apare alături de Benedetta Bosi, sărutându-se.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter