Doi ucraineni s-au căsătorit pe frontul de luptă înconjurați de soldați

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 15:19

Doi ucraineni militari s-au căsătorit duminică, 6 martie, pe frontul de luptă, în apropierea unui punct de control de la periferia Kievului.

Lesya Filimonova și Vasleriy Filimonov fac parte din Forțele de Apărare ale Ucrainei și au decis să-și lege în mod oficial destinele în a 11-a zi de la începerea războiului din țara lor. La ceremonie au participat mai mulți soldați, dar și primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, notează NY Post.

Cei doi miri au fost îmbrăcați în uniforme militare de camuflaj, iar Lesya a purtat și un voal alb pe cap. În timpul ceremoniei, în locul coroanelor clasice folosite în bisericile ortodoxe, pe capetele celor doi au fost puse căști militare de protecție.

Mireasa a ținut în mână un buchet de flori, dar nici ea și nici proaspătul soț nu au renunțat la arme. Imaginile cu cei doi au apărut pe rețelele de socializare și s-au viralizat.

Citeşte şi: Soția lui Volodimir Zelenski, mesaj dureros pentru rușii care le ucid copiii: „Arătați-le rusoaicelor ce fac soții lor aici!”

Citeşte şi: Rusia, amenințări pentru țările vecine Ucrainei: „Pot fi considerate parte din conflict! Știm că avioane ucrainene au zburat spre România!”

Citeşte şi: Reacția unui militar rus când este hrănit de civilii ucraineni

Citeşte şi: Când va lua sfârșit invazia rușilor în Ucraina? Răspunsul ministrului rus al Apărării, Serghei Shoigu

Acesta nu este singura nuntă petrecută de la începerea războiului din Ucraina.

Chiar în ziua izbucnirii conflictelor armate în Ucraina, un cuplu s-a căsătorit în Kiev, în zgomotul sirenelor de raid aerian. Yaryna Arieva și iubitul ei, Sviatoslav Fursin, și-au oficializat atunci relația în grabă, în haosul iscat de la începerea războiului.

Câteva zile mai târziu, un cuplu format dintr-o jurnalistă și un polițist s-a căsătorit într-un buncăr din Kiev. Iuri Zozulia, șeful Departamentului de Poliție de Patrulare din Kiev, și Angelina Kariakina, jurnalistă, au avut pe 2 martie 2022 de una dintre cele mai ciudate nunți. Pe tot parcursul ceremoniei, mirele și mireasa au avut veste antiglonț, iar ea a purtat și un voal și a avut un buchet de orhidee.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter